BKK jegyautomatából vásárolt bérletről le tudják-e olvasni, hogy pontosan hány órakor vettem?
A helyzet a következő. Tegnap lejárt a bérletem, ma akartam újat venni, de míg eljutottam volna a Deákig, naivan megkockáztattam egy megállót a földalattival, de természetesen "elkaptak" a kallerok. Viszont azt tanácsolták, hogy automatából vegyek bérletet még ma, mivel az automata elvileg nem tünteti fel a bérleten, hogy pontosan hánykor vettem meg, szemben a hagyományos jegypénztárnál vett bérlettel. Így a bírság befizetésénél ha ezt bemutatom, elfogadják... az ellenőrök legalábbis ezt mondták:S
Olvastam, hogy még nincs minden teljesen beállítva ezeknél az új automatáknál, tehát elképzelhető, hogy tényleg nem tudják az Akácfa utcában leolvasni, hogy a büntetés előtt vagy után vettem-e meg a jegyet.
Főleg olyan írjon, aki került hasonló helyzetbe (automatából vett bérletet mutatott be)! :)
Spekulálni én is tudok:D
Köszönöm!
Szerintem ki lettünk moderálva... :D
Ha jól emlékszem a jegyautomata a sima jegyre is rányomja a dátumot, akkor valszeg a bérletre is.
Nincs ráírva, de kap egy sorszámot, ami alapján visszaellenőrizhető.
Mindenképp le tudnák ellenőrizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!