Ti miért szeretitek a MÁV-ot?
Mert:
- gyönyörűek a kocsik, komfortosak, tiszták
- gyorsak
- szinte mindig pontosak
- amennyiben mégsem, megfelelő módon kezelik a kárpótlást
- nagyon kedvesek a kalauzok, de főleg a pénztárosnők
- Rendes a kalauz, mert szól hogy zsebesek vannak a vonaton, csak sajnos leszállítani nem tudják őket, mert jegyük az van.
- Szegény munkában megfáradt roma honfitársainknak mindenki elnézi hogy ingyen utazik a vonaton, megérdemlik, megdolgoztak érte.
- Szerencsére többet áll a vonat mint megy, így van időm elgyönyörködni a tájban, friss levegőt szívni a nyílt pályán, vagy egy jót aludni az éjszakában, csendben.
- Továbbá luxus cikkek is elérhetőek, valószínűleg IC sörfesztiválba csöppentem, legalábbis ami az árakat tekinti. További luxus a nyári szauna, mások ezért külön fizetnek, én meg az utazás mellé kapom.
- Késés esetén persze visszatérítik a káromat, de persze gondolnak az egészségemre, ezért közlik, hogy holnap tegyek panaszt az irodában, persze ezt a kedves pénztáros hölgyek az édesanyám emlegetése mellett teszik. Ja és akkor nem is szóltam a környezettudatosságról, ugyanis a formanyomtatvány sosincs kéznél mikor panaszt tennék...mi ez ha nem környezetvédelem.
Rengeteg élménnyel gazdagodok vonatozás közben, köszönöm neked MÁV.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!