Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A bkv ellenőr fenyegethet...

A bkv ellenőr fenyegethet azzal, ha nem mutatom meg az okmányaimat hívja a rendőrséget és bevitet, miután már leszállított a járműről? Szerintem ha megszakítom az utazást, onnatól kezdve el kell engednie.

Figyelt kérdés
2010. jan. 1. 20:38
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
61%
Én ezt nem értem, h, amit egy előző válaszoló írt, ha többen vannak, akkor körbeállhatnak, és akkor csak úgy lehet elhagyni a helyszínt, ha rájuk támadsz........a körbeállás nem számít a szabadság korlátozásának?! Sztem ez ugyan az csak más eszközzel,ugyanúgy lehetetlenné teszi a helyszín elhagyását, tehát korlátozza a személyes szabadságot, vagy nem ?!
2010. jan. 1. 21:22
 12/39 anonim ***** válasza:
63%

ma 21:17

mi van te egy Bkv dolgozó vagy !Miért fizessek ezért a szolgáltatásért ! Csörög csattog a busz büdös van az ülések tiszta feketék a kosztól mert minden alkoholista hajléktalant felengednek csak fizessen télen hideg nyáron meleg van az ellenőrök szellemileg vissza maradottak és nem lehet velük normálisan kommunikálni a fejesek meg a 100 milliókat felveszik jogtalanul !

Ezért én egy forintot se fizetek és ha kell akár melyik ellenőrnek megmondom ezt!

2010. jan. 1. 21:24
 13/39 anonim ***** válasza:
53%

"...Kedves előttem szólónak: a bérlet ár irreális lett, a munkáltató nem fizeti. Gyűjtő jegyet még meg tudom venni, egy hónapban egyszer, de közel 10.000 ft-s bérletre nem telik ebből a fizetésből. Ja ÉS HÚZZÁK BE A FÜLÜKET ÉS FARKUKAT A KORRUPCIÓS BKV VEZETŐK, AKIK SZEKÉRREL TOLJÁK KI A PÉNZTA A BKV-TÓL..."

Kedvesem!

Neked egészen sajátságos öntörvényeid vannak...

Ha igénybe veszel egy szolgáltatást, azért fizetned kell, ha nincs rá pénzed, akkor nem kötelező BKV-n utaznod, mehetsz gyalog, biciklivel, görkorcsolyával, rollerrel, stb...

Nekem sem fizeti a cégem a bérletet, attól még meg kell vennem! Sőt a gyerekeimnek sem fizeti az iskola, mégis meg kell vennem...

Az, hogy a BKV-nál milyen ügyek zajlanak, azt vizsgálja ki a rendőrség, bíróság... Ettől függetlenül még az érvényes szabályokat nekünk be kell tartanunk : jegy/bérlet nélkül nem utazhatunk a BKV jármüvein!

=================

Mond csak : ha nincs elég pénzed, akkor a boltból is lopni szoktál?...

A kis öntörvényeid szerint miért nem kötsz el az utcán egy Audit, merthogy 1.) neked jogod van ehhez, mert kevés a fizetésed 2.) mert sokan mások is lopnak az országban...

Talán a bérlet ára nem lenne ilyen irreálisan magas, ha nem lenne ennyi lógós a BKV járművein! Nem gondolod???

2010. jan. 1. 21:26
 14/39 anonim ***** válasza:
37%
érdekes, a buszokon ki van írva, hogy leszáll a járműről, vagy pótdíjat fizet...ezt a neten is le kéne írni, vagy a buszról is levenni, nem?
2010. jan. 1. 21:29
 15/39 A kérdező kommentje:
ma 21:26 s kommenthez: birka türelemmel és szemet hunyva élsz és neveled a gyerekeid.
2010. jan. 1. 21:33
 16/39 anonim ***** válasza:
42%

"...mi van te egy Bkv dolgozó vagy !Miért fizessek ezért a szolgáltatásért ! Csörög csattog a busz büdös van az ülések tiszta feketék a kosztól mert minden alkoholista hajléktalant felengednek csak fizessen télen hideg nyáron meleg van az ellenőrök szellemileg vissza maradottak és nem lehet velük normálisan kommunikálni ..."

Nem!

Nem vagyok BKV dolgozó, hanem egy egyszerű állampolgár vagyok, aki becsületesen és törvénytisztelően él!

Forog a gyomrom azoktól a mocskos tolvajoktól, akik miatt nekem kell közel 10ezer Ft-os bérletet vásárolnom!!!

SENKI nem kényszerít, hogy igénybe vedd a BKV járműveit, főleg ha olyan mocskosnak, hangosnak tartod : mehetsz taxival is!

De ha felszállsz rá, akkor kötelességed jegyet venni!!!

(Szerinted, ha mindenki ingyen utazna, miből kapna fizetést a villamosvezető, miből vennének benzint a buszba, miből javíttatnák a járműveket?)

2010. jan. 1. 21:35
 17/39 anonim ***** válasza:
60%

"Talán a bérlet ára nem lenne ilyen irreálisan magas, ha nem lenne ennyi lógós a BKV járművein! Nem gondolod???

"

Dehogy nem !Nehogy azt hidd hogy a bliccelők miatt emelkedik.Egy frászt.Ebből nagy hasznot húznak mert csak az üzem anyag költséget meg a dolgozókat kell kifizetni a többi meg tiszta haszon a buszok meg némelyik 1000 éves meg le robbannak és az miatt késtem el a munka helyről nem is egyszer!meg már egy kis hó esik és gondol egyet a sofőr és nem jön be a faluba mert már havas az út vagy ha még száraz az idő akkor se pontos néha nagyon hamar elmegy néha meg fél órákat kell várni !

Nagyon birka vagy hogy ezeknek szemet hunysz és hagyod magad !

2010. jan. 1. 21:36
 18/39 A kérdező kommentje:
Én is számtalanszor késtem már el, pedig nagyon sokat rászámolok időben az útra mégsem elég. A munkáltatóm nem tolerálja és nagyon sok alkalommal kellett igazolást kérnem a Bkv irodától, hogy jármű meghibásodás miatt nem tudta tartani a menetrendet a jármű.
2010. jan. 1. 21:39
 19/39 anonim ***** válasza:
54%

"SENKI nem kényszerít, hogy igénybe vedd a BKV járműveit, főleg ha olyan mocskosnak, hangosnak tartod : mehetsz taxival is! "

de ha már ezt az irreálisan magas összeget kifizetem legalább kulturált buszon utazzak már és ne mindenütt csak a koszt lássam.Néha kilehetne takarítani azt a rohadt buszt de erre is szarnak!

Képzeld kocsival járok dolgozni mert kiszámoltam hogy jobban kijövök és még kényelmesen is utazok.Ha meg mégis busszal megyek NEM fizetem ki a jegyet és még egyszer sem fizettem érte büntetést inkább akkor leszálltam a buszról ha pofázott az ellenőr!

2010. jan. 1. 21:42
 20/39 anonim ***** válasza:
42%

Minden csak nézőpont kérdése : a tolvajnak a törvénytisztelő ember "birka"...

A törvénytisztelő, becsületes állampolgárnak meg a tolvaj egy "börtöntöltelék", egy becstelen, utolsó gazember...

Én jobban szeretek tiszta lelkiismerettel aludni és nyugodtan a tükörbe nézni!

Te meg semmivel nem vagy különb azoknál a tolvajoknál, akiket megvetsz (BKV fejesek). Remélem, együtt fogtok ülni a dutyiban! :D

2010. jan. 1. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!