Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ezt megtehette volna az...

Takacsek kérdése:

Ezt megtehette volna az ellenőr? Feljelenthettem volna érte? Ti mit tettetek volna az én helyemben?

Figyelt kérdés
Miskolcon utaztam barátnőm elé gyakorlati helyéhez. Jön az ellenőr kéri a jegyet/bérletet felmutatom a bérletet elkéri h megnézze odaadom mondja hogy mutassak fel e mellé egy igazolványt is. Mondom rendben, felmutatom a személyimet erre kiveszi a kezemből és eldugja a háta mögé mivel lejárt kemény 1 napja a bérlet. És mutattam neki hogy elnézést kell figyeljek egy Budaörsi egy Budapesti egy MÁV és egy Miskolci bérletre és emiatt nézhettem el a napot és felajánlottam neki hogy van még egy kezeletlen jegyem azt oda adom neki és akkor le van rendezve. Erre elkezdett pattogni nekem hogy őt az nemérdekli adjam oda a többi papíromat is stb... Na már most felteszem a kérdést. Hogy jön egy ellenőr ahhoz hogy kivegye a kezemből a hivatalos okmányomat??? És hol marad az empátia az emberekből?
2014. máj. 22. 14:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ja ez ilyen tipikus megbüntettek jogosan, de azért hagy legyen már nekem igazam kérdés.

Egyrészt, lehet jönni azzal hogy empátia, de elég sokan játsszák ezt hogy "jajj éppen most járt le a bérlet nem vettem észre". Azzal hogy nekiállsz sorolni hogy "jajj nem tudom fejben tartani mert venni kell még tejet kenyeret, és 3 dolog már sok egyszerre" megint csak a tipikus hőbörgős kifogásokat kereső ember képét mutatod, aztán még vesztegetni is próbálod.

Pont az ilyenek miatt csinálja azt hogy fogja és elveszi, mert akkor addig úgysem szállsz le míg meg nincs írva a büntetés, ha meg nem veszi el, akkor jön mindenki azzal hogy "de hát nincs joga elvenni, én meg nem adom oda".

" Utálom az ilyen fontoskodó ellenőröket, mert az ilyenek miatt hiszik az utasok az összesre azt, hogy se*ggfejek"...Ja csak épp fordítva a s..ggfej utasok miatt viselkedik az ellenőr is úgy ahogy.

2014. máj. 22. 19:37
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem egyáltalán nem ilyen jellegű kérdés, csak kíváncsi voltam a többi ember véleményére. Valamint nem "Ja ez ilyen tipikus megbüntettek jogosan, de azért hagy legyen már nekem igazam kérdés." mivel egy szóval sem mondtam hogy nem jogosan büntetett meg hanem én az eljáráson botránkoztam meg... Mért lenne vesztegetés mikor nem támadó jelleggel léptem fel stb... hanem normálisan megkérdeztem?! Valamint nagyon szépen megkérnélek hogyha én tisztelettel írok neki akkor ugyanezt elvárom, illetve a sértegetésre is ugyan ez vonatkozik...
2014. máj. 22. 21:02
 13/13 anonim ***** válasza:
20%
Mi az már hogy 0%-ban hasznos a válaszom? Tépkedjék a ti kezetekből ki a személyit, ha ennyire tetszik nektek, amit az ellenőrök csinálnak! Hivatalos személy, de attól még nincs mindenhez joga! Idióták.
2014. máj. 22. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!