Meséljetek már történetek amikor buszon vagy hasonlón beszóltak neked vagy valami hasonló?
Nekem volt, mikor állok villamoson, ajtótól balra, tehát nem az ajtóban. És megállóban álltunk 1-2 perce, mert pirosat kaptunk, erre öreg tata pont akkor akar leszállni mikor már a csengő szól, nekem jött, mert a mögöttem lévő 1 méter nem volt elég neki, és benyögte hogy "F..szért nem lehet arrébb állni az ajtóból". Én meg közöltem vele kedvesen, hogy annyit megtanulhatott volna a bácsi 70 év alatt, hogy a leszállási szándékát nem ilyen módon kellene közölnie.
Meg volt hogy cigány nő ült elém a gyerekével, és benyögi útközben "Nézd milyen csúnya a bácsi"...na ott köpni nyelni nem tudtam. :D
De volt olyan, mikor 4-6-oson, felfértünk éppen, erre mögöttem álló nő kezd el ordítozni hogy menjenek már bentebb...én meg közöltem vele hogy amúgy ott áll mögöttünk a következő villamos...
Nagyon sokat utazom, éjszakain is, sokszor részegek között - én soha nem iszom. Ennek ellenére az elmúlt évek alatt csak egy "esemény" volt a 24-es villamoson, a Nagyvárad tértől a Keleti felé. Egy kb. 60 éves nő ült a széken, tömeg volt, de hozzá közelebb volt hely és megkapaszkodtam. Aztán megszólalt: "mit lóbálod itt a ***, akarod, hogy bekap*** vagy mi? Állj már arrébb te st*ici!".
Először meghökkentem és mondtam neki, hogy "ne zavarjon, hogy lány vagyok".
Ő folytatta, hogy akkor is be fogja nekem k*pni, majd hasonló emelkedett stílusban válaszoltam neki, hogy próbálja csak meg. Aztán kijött a villamosvezető és megkérte szálljunk le. Nekem égett a bőr az arcomon, hiszen nem tettem semmit, így megszégyenülve leszálltam. Amikor leléptem a nő utánam, hogy "na, akkor told le a gatyát és elő a l*mpost". Kiemelem: nő vagyok. A villamos elgurult, mondtam neki megölöm. Elindultam felé, hogy megütöm, de elszaladt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!