BUDAPESTIEK! Szerintetek melyik választás a legkedvezőbb?
Győrből érkezünk majd vonattal. A cél a SYMA csarnok. A Keleti azért lenne jó, mert onnan 10 perc séta, viszont az új menetrend után már csak átszállással mennek vonatok a keletibe. Szóval:
Szálljunk át és menjünk vonattal
Kelenföldnél le, 4-es metró a keletiig
Déliből 2-es metró a Puskásig
Tök mindegy hogy melyiket választjuk?
Most újítják fel a "százlábú hidat" a Kerepesi úton, nem minden vonat megy be a Keletibe. Ennek nézzetek utána még indulás előtt, hogy a ti vonatotokat érinti-e.
Ha a tietek nem megy be, akkor a legegyszerűbb a Kelenföld, 4-es metró, séta a csarnokig kombó. Vagy átszállhattok a 2-es metróra is, és mehettek a Puskásig, nem kell új jegy a metrón átszálláshoz. Viszont onnan is sétálni kell egy keveset.
Akárhány vonatot nézek arra a napra az elvirán, a keletibe, mindegyiknél ír egy átszállást
Nekem is a kelenföld-4es metró a szimpatikus, még úgysem láttam az új metrót :D
köszönöm a válaszokat!
A Győr felől érkező összes IC, EC és EN elmegy a Keletiig.
A gyorsok és személyek a Délibe mennek.
A Keletitől a SYMA nem 10 perc séta, hanem 2 trolimegálló (szóval több mint 10 perc), és elég lehangoló a környék. (Nem veszélyes, csak ronda. Itt dolgozom.) Ezért jobb a 2-es metró.
De ha 4-es metróval jöttök, a Keletiben át tudtok szállni a 2-es metróra és jönni vele 1 megállót. Nem kell külön jegyet lyukasztani, érvényes a 4-esre lyukasztott jegy. (Metróról metróra át lehet szállni vele, másra nem.)
Így valószínűleg 10 perccel tovább tart a metrózás, mintha a Déliből jöttök, de az elhanyagolható. Szerintem vonatot válasszatok, amelyik jobb időben indul vagy gyorsabban ideér.
Hát mi decemberben mentünk :D
De szerintem úgy lesz, hogy személlyel kelenföldig, onnan 4-es metró a keletiig, onnan pedig séta a SYMA-ig.
Mindenkinek köszönöm, aki segített!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!