John deere 6200,4 és fél millióért jó választás lenne?
Mennyi üzemóra van benne?
Ha bele kell nyúlni az húzósabb! Igaz nincs JD-m és nem is lesz sajnos. :)
De ha jól tévedek akkor van hozzájuk alkatrész, viszont igazából egy JD forgalmazónál, szerviznél érdeklődnél többet tudnának mondani.
A jófogáson láttam, de nincs odaírva. Máshol meg 7-8 m-ért van. Igazából nem nagyon értek hozzá, és azért kérdeztem, mennyire lehet nehéz utána a szervízelés, főleg egy ilyen régebbivel, mondjuk az újabbakkal sem vagyok tisztában, dehát ott csak a pénztárca szab határt. Az tényleg húzós, ha bele kell nyúlni, hallottam már egy-két esetet, ami eléggé meglepett.
Meg azt se vágom, hogy egy ilyen régebbivel éri meg jobban, mint egy közel ugyanolyan árú újabb, de alacsonyabb kategóriájú gép.
Amúgy a 6330-as tetszik még, meg van egy két másik gyártó is, ami bejön. Csak ez az utóbbi típus 18-20 m között. Nem lesz nekem, csak ha aranyeső esik :)
Maradok én a jó öreg mtz-nél!
Mert mennyit szánnal rá?
Hektár mennyi? Persze nem kötelező elárulnod! :D
Amúgy ha találnál egy jópofájú 6310-est az is jó széria, meg a többi xx10-es sorozatszámú is amúgy, persze kicsit több az ára 4,5-től.
Na, a 6130-as tetszik még. Az még jobb lenne mint a 6330-as. Á nem sok, annyi amennyire még elég az mtz is. De azért jó lenne egy új jószág :)
Majd megnézem azokat is amiket mondtál. Amúgy csak pár milka lenne rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!