Hol tudok Kunság Volánnál panaszt tenni?
nos igen. a hideg busz az teljesen változó, nem mindig a sofőr tehet róla, hogy a buszon rossz a fűtés.(meg főként ezek a járatok a legjobbak abból a szempontból, hogy épp napfelkelte van, és mire beér a célállomáshoz, a nap is melegíti a buszt, meg ha jó a fűtés az is, és az utasok megsülnek, nekem nem egyszer volt már ilyen)
és ahogy mondtad, neked is pont annyi jogod van, mint a barátainak. - neked sincs ülőhelybiztosításod, te is oda ülsz, ahol van hely, és nem szabhatod meg, hogy a másik ember ne üljön le, mert te akarsz.
a késés ha rendszeres, az valóban vizsgálandó dolog, de ha időben ér be a célállomásra, akkor teljesen mind1. ha hamarabb elmenne 1 percel, az sem lenne jó.
A barátokkal nem értem mi a baj?
Sokszor van olyan velem hogy már bent áll a végállomáson a busz, de még nem indul mégse enged fel senkit csak max az ismerőseit. Nálunk szinte az összes sofőr ilyen mégse panaszkodok. Egyébként szerintem ameddig nem indul addig nem is köteles felengedni.
Egyébként szerintem ameddig nem indul addig nem is köteles felengedni.
szerintem meg nem csak bérletesek vannak. tehát ha induláskor nyit ajtót, akko tuti nem fog menetidőben elindulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!