Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A 37-es villamost vissza...

A 37-es villamost vissza fogják ritkítani? Nem lehetne tenni ellene?

Figyelt kérdés
Már nőtt is az utasforgalma, hogy sűrűbben jár...
2014. márc. 31. 22:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha újra lesz 28/28A, akkor valószínűkeg igen.
2014. márc. 31. 22:48
 2/5 A kérdező kommentje:

Csakhogy mostmár kapcsolatot teremt a 4-es metróhoz is, így a Kálvin tér, a Fővám tér és Újbuda könnyebben elérhető per pillanat, jelen állás szerint május 18-ig.

Nomeg magára a Blahára is kényelmesebb vele eljutni, mint a 2-es metróhoz kerülővel.

Azért 15 perc belvárosban nagyon ritka...

Akkor már felszállnak az emberek az 1-es villamosra, vagy teljesen másfele mennek.

(Én 2-3-szor olyan sűrűn használom a vonalat most, mint amikor 15 percenként járt...)

2014. márc. 31. 22:56
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
Van erre egy módszer: szólni kell a villamosvezetőnek, hogy menjen tovább, mivel mi, fizető utasok vagyunk!
2014. ápr. 1. 10:29
 4/5 anonim ***** válasza:
ilyet sem hallottam még pestitől. túl sűrű a járat...
2014. ápr. 2. 18:29
 5/5 A kérdező kommentje:

Most is 7 után negyed óránként jár, és meg kell nézni a menetrendjét, hogy az ember ne dekkoljon negyed órát mondjuk egy találkozóhelyen és ne is késsen...

Pont a metró miatt most nőtt, nőne a realitása annak, hogy mondjuk 10 percenként járjon a jövőben is.

Én azért nem az kívánnám, hogy a 7,5 maradjon meg, ha újra végig jár majd a 28-as; az tényleg túl sűrűn. Viszont egy 10 perc....

2014. ápr. 2. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!