Az 1-es villamost miért nem egyből Kelenföld vasútállomásig hosszabbítják meg?
Figyelt kérdés
Nem elégedetlenkedni szeretnék, mert ez is nagy eredmény: utoljára igen régen épült felszíni kötöttpálya Budapesten, ugyanakkor átadták a 4-es metrót, amivel így nem lesz közvetlen kapcsolata az 1-es villamosnak.2014. márc. 30. 17:19
1/5 anonim válasza:
Mert előbb csak fel kell újítani a már meglévő vonalat.
2/5 anonim válasza:
Mert most az az elsődleges, hogy átmenjen a hídon. Majd lesz más is, de nem egyszerre minden.
3/5 anonim válasza:
A 4-es metrót szerintem az tenné vonzóbbá, ha az 1-es villamossal a Hungária kőrútnál lenne kapcsolata, de a Bosnyák térig történő hosszabbításról letettek.
4/5 anonim válasza:
Na ez egy jó kérdés, így ugyanis 1 megállónyira ér véget a metrótól és 3-ra a vasúttól.
A válasz: a XI. kerületi önkormányzat papíron a fasor védelmére hivatkozva, gyakorlatilag a parkolóhelyeket féltve kéregvezetést akar, ami persze marhaság lenne. Egyelőre a kétharmad sem bizonyult elegendőnek e probléma leküzdésére.
5/5 anonim válasza:
Én úgy halottam pár éve a Kelenföldi ismerőseimtől hogy az Etele úton lakók nem akarják hogy a villamos zavarja a nyugalmukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!