Emlékeztek még erre a buszra?
Talán még most is megvan, csak már más a rendszáma és nem ilyen egyedi a külseje.
Érdekes, nálam jó a link, több gépről is megnéztem...
Én is utaztam rajta, még annak idején a 30, 32, 33-as vonalon, mikor még a Széchenyi tér felé jártak a buszok.
Nem tudom mostanában melyik vonalon szolgál, ha megvan még egyáltalán. Szerintem nem kizárt, mert pár régi Ikarust még megtartottak. Ez meg elég különleges és viszonylag újabb típus volt.
A link pedig azért nem jön be egyeseknek, mert csak simán rákattintanak. Ebben az esetben innen a gyakorikérdésekről lép át a böngésző a képhez, ott viszont a szerver a HTTP_REFERRER környezeti változóból kiolvassa, honnan jött a kérés. A szabályzatuk valószínűleg tiltja, hogy a fájlokat más helyen belinkeljék, ezért hoz hibát.
Ha a linket úgy nyitjuk meg, hogy megnyitás privát tabon, vagy pedig kimásoljuk, és beszúrjuk egy új tabon, akkor meg fogja nyitni, mert ilyenkor üres az a környezeti változó, azaz nem érzékeli, hogy külső forrásból jött a kérés.
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!