Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Emlékeztek még erre a buszra?

Emlékeztek még erre a buszra?

Figyelt kérdés

[link]

Talán még most is megvan, csak már más a rendszáma és nem ilyen egyedi a külseje.

2014. márc. 31. 20:38
 1/10 anonim ***** válasza:
Nálam ERROR!
2014. márc. 31. 20:40
 2/10 anonim ***** válasza:
csakszámítógépet látok a képen. az alaplapi buszrendszerre gondolsz?
2014. márc. 31. 21:40
 3/10 anonim ***** válasza:

[link]

Én egyáltalán nem . :)

2014. márc. 31. 21:45
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én emlékszem, még utaztam is rajta
2014. márc. 31. 22:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Pécsen van, KAZ-449 (ex. DUD-688) a rendszáma, a Google-ban találsz képet a rendszám alapján. Nem tudom, a Credo-k érkezésekor leselejtezték-e, talán még mindig megy.
2014. ápr. 1. 11:04
 6/10 A kérdező kommentje:

Érdekes, nálam jó a link, több gépről is megnéztem...

Én is utaztam rajta, még annak idején a 30, 32, 33-as vonalon, mikor még a Széchenyi tér felé jártak a buszok.

Nem tudom mostanában melyik vonalon szolgál, ha megvan még egyáltalán. Szerintem nem kizárt, mert pár régi Ikarust még megtartottak. Ez meg elég különleges és viszonylag újabb típus volt.

2014. ápr. 1. 11:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Rákerestem a Magyarország.hu Ügyfélkapujával használható gépjárműkeresőjében a rendszámra, és azt írja, forgalomban van még a busz, szóval akár felbukkanhat bármikor Pécsen.
2014. ápr. 1. 12:50
 8/10 anonim ***** válasza:

A link pedig azért nem jön be egyeseknek, mert csak simán rákattintanak. Ebben az esetben innen a gyakorikérdésekről lép át a böngésző a képhez, ott viszont a szerver a HTTP_REFERRER környezeti változóból kiolvassa, honnan jött a kérés. A szabályzatuk valószínűleg tiltja, hogy a fájlokat más helyen belinkeljék, ezért hoz hibát.

Ha a linket úgy nyitjuk meg, hogy megnyitás privát tabon, vagy pedig kimásoljuk, és beszúrjuk egy új tabon, akkor meg fogja nyitni, mert ilyenkor üres az a környezeti változó, azaz nem érzékeli, hogy külső forrásból jött a kérés.

Előző voltam.

2014. ápr. 1. 12:53
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólást! Én is csak simán rákattintok és megnyitja simán az itthoni és a munkahelyi gépemről is.
2014. ápr. 1. 20:06
 10/10 anonim válasza:
Pécsen üzemel, Főpályaudvar telephellyel. Idén újították fel. Van facebookja is: [link]
2014. ápr. 3. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!