Budapesten a westendtől vagy a nyugatitól mivel és hogyan jutnék el a legkönnyebben az árkádig? Leginkább buszra vagy villamosra gondoltam.
Metróval elmész a Deák térig, ott átszállsz és az Örsön dob le, 20-30 perc várakozástól függően. És metrón átszállva nem kell jegyet lyukasztanod, agy egyel megúszod az utat.
Busszal, villamossal min. 2 átszállás kell, nem éri meg sem időben, sem pénzben.
Nem érdemes buszozni, villamosozni, pénzkidobás. Ott a metró, M3-sal Kôbánya felé 2 megálló a Deák, onnan meg az M2 metróval kell menned az Örs vezér teréig. 350 Ft-ból megúszod.
Persze ha ragaszkodsz a felszíni közlekedéshez, akkor egy átszállójegy áráért mehetsz úgy, hogy a 72-es trolival Zugló felé elmész a Bethesda utcáig, átsétálsz a 3-as villamoshoz a Hungária krt. alatt és a villamossal elmész Örs vezér tere végállomásig.
"Nem érdemes buszozni, villamosozni, pénzkidobás."
Gondolod? Ez is egy metró fóbiás, aki csak azért akar a felszínen menni, mert bliccel!
Én szeretem feltételezni az emberekről, hogy nem semmirekellő ingyenélő patkányok.
De ha neked volna igazad, a 72-es sofőrjénél úgyis koppanna a koma.
Ha a legolcsóbb megoldás érdekel: M3 metróval Deák, onnan M2-vel Örs
Egyéb egy átszállásos lehetőségek, amely során a várost is megszemlélheted:
9-es busszal vagy vonattal Kőbánya alsó, onnan 3-62 V
9-es busszal Astoria, onnan M2
4/6 villamossal Blaha, onnan M2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!