Elkezdtem félni a 3as metrón. Ti nem féltek?
Figyelt kérdés
Eddig nem voltam parás de most már kezdek parázni. Szét vannak rohadva a kocsik látszatra, menet közben durva hangokat adnak ki, kattoknak-csattognak... Egy bkv-stól hallottam hogy életveszélyes gyakorlatilag...
Van egy érzésem hogy ebből baj lesz. Nincs biztonságérzetem a föld alatt.
2014. márc. 20. 22:27
2/12 Napkiraly válasza:
Ha azzal kéne utaznom én is félnék
3/12 anonim válasza:
Utoljára nyáron metróztam. Valahol a Nagyvárad tér környékén volt olyan fekszinthiba, hogy majd leestem az ülésről. Biztonságos az, nem kell parázni :D
4/12 anonim válasza:
Nem tartom elég biztonságosnak, de sokkal biztonságosabb a felszíni közlekedésnél, aminek jóvak rosszabbak a baleseti mutatói. Igazából a lènyeg az, hogy figyelj utazás közben és ha bármilyen rendellenességet észlelsz, azt jelezd a személyzetnek. (Én amúgy a gyenge sziftveres háttér miatt az M2-t tartom veszékyesebbnej)
5/12 anonim válasza:
Nem félek. A nagy, hangzatos dumáknak pedig nem kell felülni. Igen, öreg, bajos stb. De nem életveszélyes.
6/12 anonim válasza:
Komolyabb baj nem igen van velük, csak egy kicsi, de az mindig.
7/12 A kérdező kommentje:
Ó, köszi... Igyekszem azért visszaszorítani a parát. Még akkor is ha van csekély reális alapja. :-)
2014. márc. 21. 06:32
8/12 anonim válasza:
Naponta utazom vele mivel nincs alternatívám. Tény hogy rendesen rozsdásodik és hangos, de alattam még sosem robbant le, így nem zavar.
9/12 anonim válasza:
Nem félek, ha életveszélyes lenne, akkor nem járna.
10/12 anonim válasza:
Jobban kell félni attól, hogy a mozgólépcsőn esel le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!