Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Vonaton illetve vonat mellett...

Vonaton illetve vonat mellett lehet elektromos cigarettázni?

Figyelt kérdés

Rámszóltak múltkor, mivel vonat melletti váró helységen e-cigiztem. ott sem szabad?

azt mondták,ugyanolyan ciginek minősül ez is...

2014. febr. 23. 22:17
1 2
 11/14 anonim válasza:

Elektromos cigaretta használható-e a vonatokon, állomásokon?

Az elektromos cigaretta használata nem tiltott, ugyanakkor, felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy az ÁNTSZ honlapján található információk alapján az elektromos cigarettából származó, vízgőzzé alakított anyagok pontos élettani hatása egyelőre nem határozható meg pontosan, így fenn áll a lehetősége annak, hogy más személyeknek egészségkárosodást okozz. Kérjük, hogy a nézeteltérések elkerülésére a cigaretta használata előtt minden esetben kérje ki Utastársai véleményét, mivel az ennek hiányából származó, esetlegesen kialakuló konfliktusok kezelésére munkatársainknak nincs felhatalmazása. [link]

2014. febr. 26. 11:13
 12/14 homo ludensz ***** válasza:
19%
Kérjük ki utastársaink véleményét a borongós napokon mindent lefedő szmogról,a 10-éve nem pucolt csak leslagozott ablakokról.Sok mindenben kikérhetjük s talán egyszer a mi véleményünket is kikérik a kocsiban pöffeszkedők mert amit az kipufog az is ártalmas. Kijelölhetnének nekik is egy mélygarázst ahol egymás füstjét beszívnák.
2014. febr. 26. 11:29
 13/14 anonim válasza:

am sok vitába voltam már utasokkal (civilben, ugyanis én hév vezető vagyok) nos az e cigi... talán két dolgot tudnék erre mondani:

1: [link]

III.4 pontja hogy hol lehet dohányozni. de mivel az e cigi van olyan akit zavar , ebbe inkább egy kicsit a munka törvényt szoktam mondani: ami az eggyiknek jog, az a másiknak kötelesség.

ha senkit se zavar csinálja, ha zavarja hadja aba.

ez olyan mint a munka védelem:

a munkavállalónak joga van védőeszközt kérni, ekkor tehát a munkáltatónak köteles adnia de ha ad akkor amunkáltatónak köteles használnia.... kb ennyi... tehát ha azon a helyen vagy ahol nem lehet, és megkérnek tedd el.

2015. nov. 26. 15:21
 14/14 anonim válasza:
Akkor még lehetett, most már nem 😭😭 (2016.05.20.-tól). Szar ez az ország!!!
2016. aug. 22. 01:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!