Használtok Raid Night and Day elektromos szúnyogriasztót babátok mellett?
Úgy értem, hogy esetleg a baba szobájában van ilyen? Mert ma ilyet akartam venni, mert azt hallottam a TV-ben hogy préselt homoktechnikával készült.
Na ehhez képest a DM-ben van egy csomó ilyen termék, de egyik sem préselt homok, hanem vagy lapkás vagy utántöltős, de ezek mind vegyszert bocsátanak ki, nem mertem megvenni.
Most nem tudom én vagyok a hülye, és ez az amit reklámoznak, vagy tényleg van ilyen préselt homokos, ami teljesen veszélytelen, csak a DM-ben pont nem volt ilyen?
Nem tudom mennyit szannal ra, de ez egy teljesen biztonsagos es hatasos lampa:
nem vagy hülye.
van ilyen préselt homokos akármi, ugyanúgy mérget párologtat, mint az összes többi.
nem mérgező alternatíva a szúnyogháló, a bogársütögetős lámpa és az ultrahangos ruasztó. ez utóbbit én nem javaslom.
nálunk a lámpa vált be. egy ilyen:
Nálunk is a szúnyogháló vált be. Mérget akkor se dugnék a konnektorba, ha fizetnének érte!
Van Joycare UH-os szúnyogriasztónk, de azt a szúnyogok kiröhögték!!! (lehet h füldugós szúnyogok vannak mifelénk, de egy se fordult vissza az erkélyajtóból, hiába volt szemben 2 méterre tőle bedugva...)
Baba szobába illetve baba közelében én sem használnám. De egyébként használjuk és teljesen elégedett vagyok. Nyitott ablaknál tökéletesen működik, be sem jönnek a szúnyogok.
A méreg párologtatáshoz meg..nem gondolom azt, hogy olyan mértékben káros lenne mint ahogyan egyesek gondolják. Ez nem irtó szer, hanem elriasztó..az egészen más.
A szúnyogirtó repülőgép amit permetez állítom 1000x károsabb mindenre, emberre, növényre, állatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!