Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baba mellé nyárra milyen...

Baba mellé nyárra milyen szúnyogriasztót használtok a lakásba?

Figyelt kérdés

Ilyen elektromos van valakinek? Annyi apró bogár és néhány szúnyog is átjön a szúnyoghálón, nem tudom mi kellene.

[link]

2011. máj. 16. 22:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem nem hozza be a képet.Viszont mi vape-t,és raid night&day-t használunk(tavaly is,idén is).Bár talán megvéd minket a szúnyogháló is(minden nyílászáróra tetettünk).
2011. máj. 17. 06:39
 2/9 anonim ***** válasza:
nálunk szúnyogháló van az ablakokon.
2011. máj. 17. 08:08
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekik is van szúnyogháló. Amúgy nekem is bejönnek,de nem tudom hogy hol.

Én már nagyon régóta lapkás elektromos riasztót használok (Vape, vagy Raid, mikor melyiket), nekem bevált.

2011. máj. 17. 09:53
 4/9 anonim ***** válasza:
Bocsi az off-ért,de engem az érdelkelne,hogy lehet-e egyáltalán elektromos szúnyogriasztót használni baba mellett? Nekem vki azt mondta nem,és hát így parázok,hogy akkor hogy oldjam majd meg?
2011. máj. 17. 10:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Persze, biztos nem jó, de nem hiszem hogy károsabb, mint a szennyezett levegő, amit belélegzünk. És inkább ez, mint hogy a picit összecsipkedjék a szúnyogok.
2011. máj. 17. 11:03
 6/9 anonim ***** válasza:

Nalunk szunyoghalo van minden ablakon, es szerencsere nem jott be soha szunyog.

En nem hasznalnek szunyogriasztot, mert nagyon erzekeny vagyok magam is a szagokra, rogton megfajddul a fejem. Meg a legfrissitotol is.

Amugy nem tudom, hogy mifele anyagok vannak benne, nem karos-e a babara, ha belelegzi.

2011. máj. 17. 14:27
 7/9 A kérdező kommentje:

Bocsi, tényleg nem jön be a link. Talán ez jó:

[link]

Konektoros volt tavaly, de az apró bogarakat nem érdekelte, a préselt homokos volt, annak semmi szaga sem volt és a szoba másik felében volt bedugva, nyitott ablak mellett. Ezt azután vettük, hogy 1 szúnyog mégis bejött a szúnyogháló ellenére és jópár helyen megcsípte szegénykémet. Elég sokáig nem is múlt el a csípés, elég nagy dudorok voltak.

2011. máj. 17. 19:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Ki kell ábrándítsalak,mert ez szerintem semmit sem ér!Vendégségben voltunk tavaly nyáron(teraszos-beszélgetős),és 2 db ilyen üzemelt,plusz citronella gyertyák,és szúnyogriasztós fáklyák.Össze-vissza csíptek a szúnyogok.Ott akkor nagyon nem vált be ellenük semmi.

Én bent a lakásban ilyet nem is használnék szívesen.

Esetleg próbálj ki másfajta konnektoros szúnyogriasztót.

2011. máj. 17. 21:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Rácsos ágyra tehető szúnyogháló: [link]

3500Ft

2011. máj. 17. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!