A Volánbuszokon van valami utastájékoztatás?

A Volánbusz hozzáállása a fedélzeti utastájékoztatáshoz egyszerűen kritikán aluli. Sok buszukban van ugyan belső kijelző, de ezekre kevés figyelem jut: amelyik működik, néha az is elcsúszik, mert nem GPS-jel alapján dolgozik. Amelyik nem működik, azt nemigen javítják meg, a használtan kijelzővel érkező buszokon pedig meg sem próbálják telepíteni az illesztőprogramot. A buszvezetők segítenek, de nem mondják be a megàllóneveket.
Én régen előre kiírtam-kinyomtattam a megállóneveket, a cél környékét pedig megnéztem térképen, hogy képben legyek. Manapság csak megnyitom telefonon a menetrendet és figyelem a megállótáblákat, azok kb. 99%-án jól olvasható a megálló neve. Emiatt persze a legjobb a buszon jobbra előre ülni. Én a sok túrázás miatt gyakran utazok ismeretlen vonalakon és sosem volt olyan, hogy túlmentem volna a célon.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!