Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Keletiből Ferihegyre leggyorsa...

Keletiből Ferihegyre leggyorsabb és legegyszerűbb tömegközlekedés?

Figyelt kérdés
Hogyan jutok el a Keleti pályaudvarból Ferihegyre a legegyszerűbben és leggyorsabban bkv-vel?

2014. febr. 16. 18:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
7%
M2-vel Örs vezér tere, onnan 85-ös busszal Kőbánya-Kispest, onnan 200E busz
2014. febr. 19. 14:35
 12/15 10 deka farhát ***** válasza:

A 85-ös maximum városnézésre jó, akkor már inkább M2-M3 átszállással menjen (és akkor úgy még spórol is, mivel metrón belül nem kell új jegyet érvényesíteni). Korábban írták az 5-10 max 15 percet a Keleti - Zugló viszonylaton. Na az butaság. Legalább 20 percet rá kell szánni, mivel ha pl. a vonat a 11-13. vágányra érkezik, akkor meg kell kerülni az egész Keleti pályaudvart. Aztán maga a tiszta menetidő a busszal legalább 4-8 perc forgalomtól függően. És akkor vegyük bele a buszravárási bizonytalansági tényezőt, mondjuk öt percet a megállóban. A megállótól a zuglói peron (Hungária körúti zebránál lámpára várással, lépcsőzéssel stb.) újabb öt perc. Ne csak a tiszta menetidőben gondolkodjunk!

A vonat akkor lenne tényleg jó alternatíva, ha a Nyugatiba érkezne a kérdező vonata, mert akkor eleve helyben van.

2014. febr. 19. 15:43
 13/15 anonim válasza:
100%

KöKin lakom, gyakran utazunk sport miatt a csapattársaimmal. A 200-as busszal már többször megszívtam. Időben elindul, de egy két megálló után bekövetkezik a pokol, a csiga is gyorsabb, gyalog is hamarabb odaérnék. Általában dugóba keveredik a busz, de baleset miatt is voltak már gondok.

A haverok közül többen Kőbánya-Alsó közelében laknak, évek óta vonattal jöttek Ferihegyig. Mindig rajtam röhögtek, hogy én KöKiről jövök és mégis mindig rám várnak. Úgy egy fél éve már inkább én is velük megyek, KöKin vonatra szállok egy megállóra, ez a legbiztosabb. A 200-assal így kevesebbet kell utazni. Onnan ha nincs baleset, akkor már sima ügy, mert hamar elkanyarodik a 4-es útról.

Bp-Zuglóban felszállhatsz, már leírták. Az oda vezető buszoknál számolhatsz tiszta menetidővel, sűrű járat és külön buszsáv van!

2014. febr. 19. 17:05
 14/15 anonim válasza:

"ha pl. a vonat a 11-13. vágányra érkezik, akkor"

Akkor minden más járműhöz sokat kell gyalogolni.

M2-M3 átszállásnál vedd figyelembe a sok megállás közbeni várakozást, utasok fel és leszállását! Több az, mint a Keletit megkerülni.

Pláne ha a csarnokba érkezik a vonat és nem kell semmit megkerülni.

2014. febr. 19. 17:13
 15/15 A kérdező kommentje:
Az én vonatom a Keletibe a 11-es vágányra van kiírva, oda érkezik. Az ha jól tudom eléggé a szélén van, és rögtön mellette van egy kapu, amin rögtön ki lehet menni (A Fogarasi úti oldalra). Onnan egyszerűbb (?) megközelíteni a metrólejárót, néhány percecskét nyerhetek vele, és ha a metróra sem kell várnom akkor szerintem abszolút jó időben vagyok.
2014. febr. 20. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!