Melyik állomásokat tartjátok feleslegesnek a négyes metrón, és hová építettek volna helyette inkább állomásokat?
Szia!
Újbuda központ és a Móricz Zsigmond krt. így külön teljesen felesleges, a kettő közé, kb. az Sztk. magasságában lenne lent a megálló, és feljárat a Móriczra, meg a központhoz. Gyalog kényelmesen 5 perc (kilépve 2) alatt a elérsz a felszínen egyik helyről a másikra most, metró nélkül.
Hasonló a Gellért tér és a Vámház tér. Duna alatt megálló, és külön feljárat a Gellértre, és külön a Vámházra.
Inkább vitték volna tovább a vonalat kifelé, akár mindkét irányban.
Sok városban jártam már metróval és a metró akkor jó, ha ott tesz le, ahova mész. A gyalogoltatás nem jó, sok gondot okoz. Nekem e miatt szimpatikus a megállósűrűség.
Én azért a Bosnyákig kivittem volna vagy tovább és az M3 esetében nagyon meg kellene építeni Káposztásig, hiszen anno azt ígérték majd Káposztásig eljön, nyugodtan költözzünk ide...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!