Régebben bringával jártam dolgozni a Hungária krt-n végig és az Ecseri út sarokig kellett mennem. Közben a küllők elkezdtek szakadni. Eleinte még utána állítottam a többit, hogy haladjak azért. Gyengült a kerék és addigra egyre több sérült és egyre kevesebb tartása volt a keréknek. Viszont időre oda kellett érnem.
Akkor egyetlen cél volt, amiért bármit bevállaltam volna, be kellett érnem, lehetőleg időre.
Más megoldás nem volt, mint feldobtam az 1-es villamoson a hátsó peronra és elvitettem magam az Üllői útig. (ott nem látta a vezető)
Aztán nem akartam több szabályt szegni, a metróban kamera van és hangos beszélő és "fogdmeg" emberek.
Így nem mentem le vele a Metróba (ott sem szabad ilyent szállítani), inkább gyalog átfutottam a Népligeten és már ott is voltam ahova indultam eredetileg is, és még időben oda is értem a munkahelyre! :)
Szóval nem szabad, de végszükségben az ember nem nagyon mérlegel ilyesmit. Viszont ha felszáll az ellenőr v bárki hasonló, akkor lett volna gond. ...de nem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!