Igényelhetem a visszatérítést?
A jegyvizsgáló nyalja ki azt amire én gondolok :)
1 busszal nem megyünk messzire. Fordulsz 2x. Oké. Honnan hová? Ráadásul az 1-es vonalon álltatok meg, ahol átlag 20 percenként van vonat. Melyiket és hogy pótolod? Alig 20 km, oda-vissza 40 simán megjárja egy busz fel és leszállással lássukcsak mennyi is? Kb 40-50 perc alatt? És elszállítottál kb 60 embert. Huha :) Ez sajna csepp a tengerben :(
Ha eddig nem derült ki, a vasútnál dolgozom, és van rálátásom a dologra, "kicsit" több, mint a kedves jegyvizsgálónak. "Papírmunka" Na az van vele a legkevesebb... Alapvetően az szokott a gond lenni, hogy kevés busszal és túl későn tudja a volán vállalni a pótlást.
Kb 1,5 éve volt Győrben a hűtőháznál gázolás mindkét vágány kizárva. Győr-Győrszentiván pótlás kellett. A Kisalföld Volán telephelye az Ipar utcában van, kb 5-6 km-re Győrszentivántól. Munkanap csúcsidő UTÁN voltunk épp. 1,5 óra alatt (!) igért a volán 4 buszt. Mégis meg lett rendelve, mert 2 embert gázoltak és gázos ügynek tűnt. Tényleg volt 1.5 óra a busz. Odaértek, bevitték az embereket a nagyállomásra, visszaindultak, addigra felszabadult a pálya.
Ismétlem, munkanap volt, és a csúcsidő után beálló buszok időszaka. Mégis ennyi idő kellett nekik kiállni. Megértem, ők is szar helyzetben vannak mint mi, nincs busz ember stb... Sajnos ilyenkor nem kell csodát várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!