Melyek a leggázabb budapesti villamosvonalak?
Figyelt kérdés
a 28-37-eseken kívül melyek a "parásabb" járatok? És a buszok?2014. jan. 24. 18:13
21/25 anonim válasza:
nálam egyértelműen az 52-es...12 évig laktam Pesterzsébeten de, ezt a villamost már évek óta kerülöm, ha lehet, pedig ez van a legközelebb a házunkhoz...Tipikus cigányjárat..nincs olyan napszak, járat, hogy ne lenne tele cigánnyal..a kötözködő, hnagos fajtából, nem egyszer ért attrocítás fiatalabb koromban, és nem egyszer volt, hogy fogamat összehúzva, mint egy szobor utaztam végig a 30-35perces utat a határ útig, hogy észre ne vegyenek a cigányok, és ne raboljanak ki. De így is volt, hogy elvettek ezt azt a villamoson, fényes nappal. A 24, amit még ismerek, és nem valami szimpi, azzal sem utaznék szívesen, de az inkább csak rossz látvány, mint veszélyes. Aztán az 51-es villamos is elég para, míg erzsébet fele megy a gubacsin át..Tele rosszarcokkal. Viszont most fogunk költözni valszeg a x. kerpletbe, és most nézem, hogy a 28,37es vonalak ilyen hirhedtek..ez most komoly?? :O
23/25 anonim válasza:
Szerintem az 51-es. És igaz, hogy estenként veszélyesebb környék
24/25 anonim válasza:
20-as, már ne is haragudj, de a 12-es villamos egyáltalán nem rossz villamosvonal.
25/25 anonim válasza:
51-es villamos: ez a legdurvább, a Gubacsi úton egy lepusztult ipartelepen megy keresztül, tele rossz arcokkal és cigányokkal, a pesterzsébeti része is lepusztult, gettós.
52-es villamos: szar cigányjárat Pesterzsébet lepusztult, falusias részein.
28-as/24-es/37-es villamosok: nyócker, cigányok minden mennyiségben
99-es busz: úgyszintén
95-ös busz: ez is tud "érdekes" lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!