Melyek a leggázabb budapesti villamosvonalak?
Én nem ebből indulnék ki.
Lopás, sajnos bárhol előfordulhathat. Utazhatsz a metrón is, vagy akár HÉVen is, ott sem tudod kikerülni a rossz arcuakat.
Metron, ha utazol, akkor az a jótanács, hogy ne az ajtó mellé ülj, ha telefonálsz, vagy az okostelefonodon nézel valamit/játszol vele.
A 37-es jóval normálisabb a 28-asnál azzal, hogy elkerüli a piacot. Lényegében a Teleki térnél leszállnak azok az alakok, akiknek tényleg félelmetes a látványa. Utána is maradnak, de én nem állítanám, hogy vészes lenne. Azért gettójárat, látszik, csak az elviselhetőbb fajtából.
A 24-es kb. egykutya a 28-assal. Illetve jobb talán....
Az 1-es hétvégén olyan, mint a 37-es mindig, kb. Hétköznap normális-normálisabb.
A 62 is rossz, lásd 28-assal közös szakasz (nyilván nem most a felújítás alatt).
A 3-ast nem ismerem. A Határ útiakat se.
Valaki írta a 17-est. Na, az abszolút elit. :)
24-es, inkább csak a Nagyvárad tér- Keleti között
28-as, 37-es ezeken még nem utaztam, csak hallottam hírüket
51-es Könyves Kálmán körúttól kifelé a Gubacsin, az még nappal se szép nemhogy éjszaka
3-asnak is van egy parásabb része az Ecseri-Mázsa tér között (Balkán és Fertő utcák környéke)
42,52 ezeken se utaztam még, de amilyen környéken mennek éjszaka lehet némi probléma
50 ugyanez igaz rá
És ugye a 4-6 is tele van csövessel meg akár késelőkkel is, viszont nappal a nagy tömeg, éjszaka meg az őrök miatt biztonságosabb.
Csak megjegyezném hogy a 42-es villamos még nem tér ki a XVIII.kerületbe.
Rossz villamosvonal:12,24,28,37,51A
Rossz buszvonal:20E,53,54,151,152,217E,254E
Rossz trolibuszvonal:83
Rossz éjszakaivonal:909,966,999
Rossz hévvonal:H7
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!