Megbüntethetnek azért a BKV ellenőrök, hogy kifogyott a festék abból a hülye mizerábilis jegykezelőből?
Most nem a lyukasztósról van szó.
De ha a BKV olyan lusta, hogy rendes jegykezelőket csináljon, akkor miért az utas szívja? Tömött buszon kéne átmenjek egy másik autómatához? Az ellenőrre senki nem szól rá, bár rá kéne hogy ne lökdösődjön
Azért nem javítják meg, mert így 300Ft helyett tizenvalahányezer Ft-ot kaszálnak :D
Najó, viccen kívül ha nem működik, akkor mondod az ellenőrnek, kulturáltan, hogy ez van, nem működik. És akkor
-kipróbálja, tényleg nem működik, akkor betépi a jegyed, és téma letudva
-nem próbálja ki, meg akar büntetni, ilyenkor viszont amit az elöttem lévő is leírt, keményen ki kell állnod magad mellet, h ha nem működik akkor nem tudsz lyukasztani...stb és addig harcolsz vele, amíg vagy kipróbálja, vagy békén nem hegy. A rendőrökkel szoktak fenyegetőzni, de a rendőr is kiröhögné, ha nem működik a lyukasztó...
(bérletes vagyok, mielőtt valaki rámfogná, hogy mániákus bliccelő :D
21:39 vok
Ilyenkor kell harcolni velük. Na most nem úgy, hogy belerugsz, és nem is úgy, hogy "apád lapát!..stb" hanem mintha egy hiradós lennél olyan szavakkal bizonygatni az igazad. Az ilyentől többnyire megijednek, és békén hagynak. Én addig nem valószínű, hogy otthagytam volna őket, amig ki nem mondják, hogy igazam van :o xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!