Egyetlen egyszer blicceltem éspont akkor jött ellenőr. Igazi nevet meg községnevet adtam csak címet meg anyukám nevét mást.úgy megbüntethetnek? Jahh és mivel egy kis faluban lakom ahol mindenki ismer mindenkit a postásnéni nekem hozta ki a levelet mert ismer, és ezért félek h ha házhozjönnek a volántól megbüntetnek. Lehet olyat h házhozjöjjenek?
2010. dec. 22. 01:29
1/9 anonim válasza:
Házhoz nem mennek,de ha átvetted a levelet akkor tudják a lakcímedet..Ha nem fizeted ki a büntetést akkor többszöri felszólítás után akár bíróságra is vihetik az ügyet,és akkor már jóval többet kell majd pengetned..
2010. dec. 22. 02:22
2/9 anonim válasza:
áááá nem lett vna szabad megadnod a valódi lakcímedet.Engem is elkaptak egyszer, én csak kamu adatokat adtam....nem történt semmi ;)
Ha viszont tudják a valódi neved, meg lakcímedet, az úgy nem jó :/
2010. dec. 22. 03:10
3/9 anonim válasza:
Jó darabig várnak majd, közben pedig a birság szaporodik, végül birósági végzéssel valami adósságbehajtó cégnek adják ki :(
2010. dec. 22. 06:24
4/9 anonim válasza:
A fiamat is megbüntették, nemrég 50.000 ft-os felszólítás jött egy ügyvédtől. Jobban jársz, ha mihamarabb kifizeted, mert nagyon megnő a büntetés összege.
2010. dec. 22. 08:22
5/9 A kérdező kommentje:
Nem teljesen valódi lakcímet adtam csak a falu név az igazi mert hírtelen semmi más irányítószám nem jutott eszembe, de az út és házszám más. Nevem pedig azért maradt mivel kipakoltatta a táskámat és a füzetemen rajtavolt a nevem.
2010. dec. 22. 08:29
6/9 A kérdező kommentje:
és ha azt mondom h nem én voltam aki ezeket az adatokat adta? azt hogy tudják kideríteni h mégis én voltam vagy sem?
2010. dec. 22. 08:36
7/9 anonim válasza:
Aláírtad a büntetést, nem?
Onnantól csak te lehettél, ez alól nincs kibúvó, ezt ki kell fizetni, viszont az alapvető jogaiddal tisztában lehetnél, pl hogy nem pakoltathatja ki a táskád... ki hallott már ilyet! Ilyet nem tehet. De mivel megtette, máskor erre figyelj, és adj meg valótlan adatokat.
A személyidet sem kérheti el, ha tényleg meg akarja tudni, hogy ki vagy, rendőrt kell hívnia. Egyedül csak a bérletedhez és a diákodhoz nyúlhat hozzá, ennek hiányában azonban... nem tehetne semmit!
2010. dec. 22. 09:04
8/9 anonim válasza:
Utolsó:
Inkább jegyet kéne venni nem?!
Kérdező:
Ha aláírtad és át is veted akkor nehéz lesz letagadni.
2010. dec. 23. 19:30
9/9 anonim válasza:
jegyet venni?? miért finanszírozzam én a végkielégítéseket??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!