Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Megbüntethetnek az egyszeri...

Megbüntethetnek az egyszeri butaságom miatt?

Figyelt kérdés
Egyetlen egyszer blicceltem éspont akkor jött ellenőr. Igazi nevet meg községnevet adtam csak címet meg anyukám nevét mást.úgy megbüntethetnek? Jahh és mivel egy kis faluban lakom ahol mindenki ismer mindenkit a postásnéni nekem hozta ki a levelet mert ismer, és ezért félek h ha házhozjönnek a volántól megbüntetnek. Lehet olyat h házhozjöjjenek?
2010. dec. 22. 01:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Házhoz nem mennek,de ha átvetted a levelet akkor tudják a lakcímedet..Ha nem fizeted ki a büntetést akkor többszöri felszólítás után akár bíróságra is vihetik az ügyet,és akkor már jóval többet kell majd pengetned..
2010. dec. 22. 02:22
 2/9 anonim ***** válasza:

áááá nem lett vna szabad megadnod a valódi lakcímedet.Engem is elkaptak egyszer, én csak kamu adatokat adtam....nem történt semmi ;)

Ha viszont tudják a valódi neved, meg lakcímedet, az úgy nem jó :/

2010. dec. 22. 03:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Jó darabig várnak majd, közben pedig a birság szaporodik, végül birósági végzéssel valami adósságbehajtó cégnek adják ki :(
2010. dec. 22. 06:24
 4/9 anonim válasza:
A fiamat is megbüntették, nemrég 50.000 ft-os felszólítás jött egy ügyvédtől. Jobban jársz, ha mihamarabb kifizeted, mert nagyon megnő a büntetés összege.
2010. dec. 22. 08:22
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem teljesen valódi lakcímet adtam csak a falu név az igazi mert hírtelen semmi más irányítószám nem jutott eszembe, de az út és házszám más. Nevem pedig azért maradt mivel kipakoltatta a táskámat és a füzetemen rajtavolt a nevem.
2010. dec. 22. 08:29
 6/9 A kérdező kommentje:
és ha azt mondom h nem én voltam aki ezeket az adatokat adta? azt hogy tudják kideríteni h mégis én voltam vagy sem?
2010. dec. 22. 08:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Aláírtad a büntetést, nem?

Onnantól csak te lehettél, ez alól nincs kibúvó, ezt ki kell fizetni, viszont az alapvető jogaiddal tisztában lehetnél, pl hogy nem pakoltathatja ki a táskád... ki hallott már ilyet! Ilyet nem tehet. De mivel megtette, máskor erre figyelj, és adj meg valótlan adatokat.

A személyidet sem kérheti el, ha tényleg meg akarja tudni, hogy ki vagy, rendőrt kell hívnia. Egyedül csak a bérletedhez és a diákodhoz nyúlhat hozzá, ennek hiányában azonban... nem tehetne semmit!

2010. dec. 22. 09:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Inkább jegyet kéne venni nem?!

Kérdező:

Ha aláírtad és át is veted akkor nehéz lesz letagadni.

2010. dec. 23. 19:30
 9/9 anonim válasza:

jegyet venni?? miért finanszírozzam én a végkielégítéseket??

amúgy én nem az "utolsó" vagyok:D

2010. dec. 24. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!