Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A 99-es busz illetve a 909-es...

A 99-es busz illetve a 909-es éjszakai mennyire veszélyes? Vagy ez is csak városi legenda?

Figyelt kérdés

2014. jan. 11. 00:06
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ez a 99-esre vagy a 909-esre vonatkozik egyébként?
2014. jan. 12. 00:45
 12/18 anonim válasza:
100%
Én csak néha megyek vele a Blaháig pár megállót, de ha lehet inkább mással megyek. A múltkor egy csöves alak miután felszállt leült az első ülésre ,elővette a répáját és elkezdett maszturbálni egy csajra aki ott állt mellette. Nem zavartatta magát. Szerencsére aztán egy kis balhé után sikerült leszállítani.
2014. jan. 12. 09:51
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem az 51-es villamos még rosszabb.
2014. jan. 12. 14:24
 14/18 anonim ***** válasza:

Aki esetleg nem tudná, a mostani 51-es villamos pár éve 21-es volt, előtte pedig 30-as számmal közlekedett. Hogy miért kellett 2008-ban és utána néhány év múlva újra átszámozni, nincs hivatalos adat.

Sokkal lényegesebb hogy a villamosvonal a Mester utcát köti össze a Gubacsi úton keresztül végig Pesterzsébet legrosszabb környékével. A 99-es busszal ellentétben az 51-essel fényes nappal se szívesen utaznék, tényleg rosszabb.

2014. jan. 12. 15:05
 15/18 anonim ***** válasza:
A 99-es egyáltalán nem veszélyes (a Hízlaló tér és a Blaha között járok minden nap). Persze a sok bűnöző és segélyen élő kinézetű cigány látványa mindenkit zavar, de azok sem balhéznak.
2014. aug. 17. 17:02
 16/18 anonim ***** válasza:

Mi haverral nem olyan rég végigmentünk rajta, egy "szervezett túra" keretében, aminek az volt a lényege, hogy lejárjuk BP legrosszabb hírű környékeit és járatait. Elég érdekes arcokat láttunk, de senki nem bántott minket. Ez a 99-esre vonatkozik, a 909-esen nem ültem.

Nem állítom, hogy olyan jól éreztem magam, mint a 4-es metrón vagy egy InterCity-n, de erősen el van túlozva.

2014. aug. 18. 11:10
 17/18 anonim ***** válasza:

Azt, hogy valami veszélyes, nem úgy kell elképzelni, hogy biztosan meg fognak támadni, hanem nagyobb az esély egy esetleges kellemetlen atrocitásra.

Ezt az esélyt több dolog is befolyásolja: a viselkedésed, az értéktárgyaid, a testalkatod és az éberséged.

Egy elit budai buszjáraton is történhet veled rossz dolog, csak ott kisebb az esély rá.

2014. aug. 18. 12:06
 18/18 anonim ***** válasza:

51-es villamoson már utaztam, tényleg elég rossz hírű, főleg a Dzsumbuj környékén, ahol elhalad. De itt is az van mint a legtöbb ilyen fegynecjáraton, hogy nem magán a járművön vagy inkább veszélyben, ott azért ritkán támadnak rád, hanem ha leszállsz egy rosszhírű környéken. A járat percek alatt átmegy a veszélyes részen (lásd 51-es Dzsumbuj), gyalog meg tovább tartózkodsz ott.

99-essel nem utaztam még, de tervezem van ilyen hülye hobbim nekem is, hogy törekedek arra, hogy minden járatot beutazzak, ill. minden vasútvonalat is. 99-est is tervezem, szerintem megfelelő elővigyázatosság mellett vállalható.

2015. febr. 9. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!