Mennyit fizettetek januárban a teljes árú havi bérletért? (kérlek, olvassátok tovább)
Figyelt kérdés
Ma vettem bérletet a délinél, nem kértem hozzá számlát, tehát elvileg 9500 Ft-ot kellett volna fizetnem. Ehhez képest a régi áron kaptam. A bkk-hoz telefonáltam, a hölgy egyből utánajárt a dolognak. Kiderült, hogy a viszonteladónál elfogyott a 9500 Ft-os bérlet, ezért a régit adta el. Viszont ezt nem fogja visszacserélni, nem adja vissza a különbözetet, hanem egyedül az a megoldás van (a bkk-s hölgy szerint!), hogy írok a vásárlók könyvébe... Nem az 1000 Ft fáj, hanem az, hogy meghirdették az árcsökkentést, a viszonteladó egy szóval nem tájékoztatott róla, hogy mi a helyzet és nem lehet mit tenni, nem cserélik ki. Mit szóltok ehhez?2014. jan. 6. 18:27
1/3 anonim 

válasza:

Nem, ez butaság. Írj panaszt a BKK-nak, ugyanis csak akkor adhatta volna 10500-ért, ha arról nem természetes személy nevére számlát kérsz. Ergó ez utólag visszaellenőrizhető, hogy adtak-e ki hozzá számlát, és ha igen milyen névre? Mivel nem kaptál számlát így nem adhatta volna ennyiért.
Nem 1000 ft nem 1000 forint, de ha olcsóbb akkor olcsóbb. Írj panaszt a BKKnak, vásárlás pontos ideje, bérlet másolata, amit kaptál blokkot (kaptál?) annak a másolata menjen mellé.
2/3 anonim 

válasza:

Ja, amúgy, hogy szigorúan a kérdésre válaszoljak: 114.600-at fizettem januárban a bérletért, mert éveset vettem. Ugyan így nekem nem olcsóbb( tavaly is ennyi volt) de mégis a kedvezmény miatt 9500-ra jön ki havonta.)
3/3 anonim 

válasza:

Leosztva 8538 Ft-ot. Az éves bérletnél nincs is jobb üzlet, csak hát nagyon észnél kell lenni, hogy maradjon utána kajára is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!