Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Malaguti F12 probléma!?...

Malaguti F12 probléma!? Olvassátok el!

Figyelt kérdés

Van egy '98-as F12-m és nem működik a km órája. minden más működik(benzinszintjelző,vízhőfokmérő,km számláló) Csak maga a sebességmérő nem működik. Mi lehet a probléma?

Nem digitális műszerfalas.

2010. febr. 6. 21:52
 1/4 A kérdező kommentje:
Km óra spiráljára gondoltam,de nem vagyok biztos.
2010. febr. 6. 22:00
 2/4 anonim ***** válasza:

A spirált könnyen letudod ellenőrizni, követed az első kerék felé, a keréknél belemegy a a meghajtó csigába, innen kiveszed és megpörgeted akár kézzel, hirtelen mozdulattal, vagy fúróval megpörgeted mind két irányban és nézed, hogy kitér-e a km óra mutatója, ha nem akkor valószínüleg a spirált kell cserélni. ha kimozdul a mutató akkor az a bizonyos meghajtó csiga döglött be, akkor azt kell cserélni, ha jól tudom 5ezer ft körül van.

Nem tudom, hogy az be tud-e "csak rohadni" van rajta egy olajozó nyílás, ha nem csal az emlékezetem.

esetleg a km óra is megadhatta magát, de sanszosabb a spirál illetve a meghajtó.

a csiga:

[link]

2010. febr. 6. 22:11
 3/4 anonim ***** válasza:
A keréknél van egy kis meghajtó, ami forgatja a km spirátl, azt is ellenőrizd le. Ha felemelted a kereket megforgatod, a belseje finoman kell forogjon.
2010. febr. 6. 22:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Ugyanez nekem is a problémám! kb 1 hete hülyült meg óra! csak nekem gilera stalkerem van!
2010. febr. 8. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!