Malaguti F12 probléma!? Olvassátok el!
Van egy '98-as F12-m és nem működik a km órája. minden más működik(benzinszintjelző,vízhőfokmérő,km számláló) Csak maga a sebességmérő nem működik. Mi lehet a probléma?
Nem digitális műszerfalas.
A spirált könnyen letudod ellenőrizni, követed az első kerék felé, a keréknél belemegy a a meghajtó csigába, innen kiveszed és megpörgeted akár kézzel, hirtelen mozdulattal, vagy fúróval megpörgeted mind két irányban és nézed, hogy kitér-e a km óra mutatója, ha nem akkor valószínüleg a spirált kell cserélni. ha kimozdul a mutató akkor az a bizonyos meghajtó csiga döglött be, akkor azt kell cserélni, ha jól tudom 5ezer ft körül van.
Nem tudom, hogy az be tud-e "csak rohadni" van rajta egy olajozó nyílás, ha nem csal az emlékezetem.
esetleg a km óra is megadhatta magát, de sanszosabb a spirál illetve a meghajtó.
a csiga:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!