Hunmagyar kérdése:
A BKV Miért nem vásárolt Ikarus EAG Buszokat?
Figyelt kérdés
Ugyanis tudtommal a többi volánársaságnál "bevált"
Pl.: N.Volán Volánbusz én úgy tudom ők elég sokat vásároltak az alábbi busztípusból!De lehet hogy rosszul informálódtam! Abban az esetben pedig elnézést!!!
A Válaszokat ért előre is Köszi!!!!!
2013. dec. 28. 12:46
1/5 intrepid válasza:
Mert ők nem tömték tele a döntéshozók zsebét pénzzel.
2/5 anonim válasza:
Mert nem ők nyerték meg a közbeszerzést (ha egyáltalán elindultak rajta).
3/5 anonim válasza:
Nem volt olyan sok busztender.
Amikor a 412-eseket vették nem is biztos, hogy volt közbeszerzés.
A Volvok esetében, meg valószínűleg az volt, amit a 2-es válaszoló írt.
Egyébként meg egy helyközi és távolsági buszokat gyártó cégtől referencia nélkül városi buszt venni őrültség lett volna.
4/5 anonim válasza:
Hát azért volt referencia, pl. ha jól emlékszem, 50 db E91-es alacsonypadlós buszt adtak el Lettországba, Rigába.
5/5 anonim válasza:
Csuklós/12 méteres helyire NEM volt referenciájuk.
A miditendererkből pedig nem lett semmi, így nem is nyerhettek. Egyébként ha jól emlékszem egyszer majdnem nyert az EAG E91-re alapuló Molitus S91.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!