Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha buszon felszállás után...

Ha buszon felszállás után megyek a busz hátulja felé, természetes az, hogy az ülő emberek egy része a képembe bámul?

Figyelt kérdés
Gyakran látom hogy belebámulnak, pedig teljesen átlagosan nézek ki. Mindenkit megnéznek a buszon?
2013. nov. 28. 18:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Bámulj vissza xD

Am szerintem unalmukban csinálják vagy pusztán csak végigmérnek :D

Amúgy meg nem tökmind1?

2013. nov. 28. 21:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Ebben a kultúrkörben szerintem teljesen természetes, hogy az emberek érdeklődve-vizsgálódva végigmérik a közelükbe férkőző többi embert. Hogy ez puszta kíváncsisàg vagy régről ránk maradt önvédelmi reflex, az vita tárgya. Más kèrdés, hogy pl. Skandináviában vagy az Egyesült Államokban ugyanez már udvariatlanságnak számít és meg fogják kérdezni, what's wrong?

A minimum közepesen jó csajokat pl. én is megnézem, hátha nem kelk unatkozom egész úton.

2013. nov. 28. 23:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Mégis hová bámuljanak? Nem robotok, hogy mereven az előttük meredező fejtámlát vizslassák egész útjuk alatt. A kinti tájat se nagyon látni az üvegen szundikáló pára miatt. A mellette ülő képét már únja, szóval jobb híján annak bambul a képébe, aki épp felszáll.
2013. nov. 29. 00:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Én pont az állandó, totális közömbösséget látom az embereken. Vet rám egy pillantást, mint aktuális külső inger, de utána megy tovább a távolba meredés.

Állítom, hogy a tömegközlekedés teszi tönkre a társadalmat és izolálja az embereket a legjobban.

2013. nov. 29. 06:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Én mindenkit végignézek a buszon, hátha ismerős :) Vagy egy cuki lány :D
2013. nov. 29. 06:08
 6/6 TappancsMancs ***** válasza:
Igen az.
2013. nov. 29. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!