Lenne esélyem, hogy foglalkozzanak az ötletemmel?
a BKV-t kell felkeresned, a honlapjukon van elérhetőség, különböző beosztású emberek elérhetőse van megadva, és kiválasztod, hogy szerinted melyik foglalkozik vele, és írsz neki.
De 4 előre megmondom, nem fognak komolyan venni, mert nekik minden fejlesztés költséggel jár
Az a baj, hogy a jegyrendszer is egyik eleme azoknak a dolgoknak, amiket már nem kell feltalálni. Nem kell tákolni, csodákat várni, a világ ezer városában működnek jobbnál jobb rendszerek. Oda kell menni és megvenni egyben és üzemeltetni itt. Tehát szerintem nem különösebben fogod őket meghatni...
ráadásul a BKV NEM foglalkozik jegyrendszerekkel, jegyértékesítéssel, 1-2 éve már csak szolgáltató szerepe van. Az értékesítést a BKK vette át.
Ugye tudod, hogy egyetlen dolog hiányzik: a PÉNZ. Az nincs. Nem ötletből szenvednek hiányt.
Talicskázz be pármilliárdot, hogy meghoztam az új jegyrendszer árát és rögtön kellesz nekik.
ezért írtam, hogy nem kell feltalálni csak menni és kifizetni, megvenni.
Azért ne fojtsuk már meg a kreatívitást !!
Mindenki csak a negatív gondolataival dobálózik, tipikusan magyar.
A Rubik kockáról is elsőként a pedagógusok mondták meg, hogy mennyire ártalmas a fejlődésre.... Meg ugye mégis mozog a föld.
A fiatalember segítséget, ötleteket vár, nem pedig azt, amit kommenteltek itt éppen.
Szóval kedves kreatív barátom, sok sikert a találmányodhoz, a kitartás előbb-utóbb meghozz a a gyümölcsét. Ha jó a találmányod, akkor nagyon hinned kell benne, és rengeteg kitartás kell, és sok kudarc fog érni, amíg eléred a célod, de ne add fel.
Kéresd meg a honlapokon elérhető embereket, sőt még jobb, ha ismerőseiden keresztül ajánlanak be. És ne csak a BKV-ban gondolkodjál, több tucat személyszállító cég van hazánkban.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!