Miért ilyen hülye a BKV? Honnan tudjam melyik buszokra kell elől felszállni?
Figyelt kérdés
Szálltam volna fel hátul ahol szálltak le, erre rám szólt a sofőr a bemondón, hogy elől szálljak fel.
És ott ellenőrizte végig mindenki jegyét.
Aztán mentem másik busszal, szálltam fel elől, ott meg nem kértek semmit.
Miért ilyen hülye a BKV? Honnan tudjam melyik buszra kell elől felszállni, és melyikre szállhatok fel hátul?
2013. aug. 24. 10:48
1/3 anonim válasza:
Hogy ki a hülye, az nézőpont kérdése. Az elsőajtós buszokon a szélvédő mögött egy elég feltűnő sárga tábla tájékoztat róla. De ha véletlen hátulról közelíted meg a buszt, az ajtókon látni fogsz egy-egy hatalmas piros illetve zöld matricát.
2/3 anonim válasza:
Általában a kisebb forgalmú járatokon vezették be az elsőajtózást, ahol nem olyan sűrű az utascsere, hogy nagyobb késlekedést okozzon, ha mindenkinek elöl kell felszállnia. Így több ellenőr jut a nem elsőajtós, forgalmasabb járatokra.
3/3 anonim válasza:
A szélvédő mögötti táblára és az ajtómatricákra ne végy mérget, de a megállóban a menetrenden jelzik, hogy a járat első ajtós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!