Vajon a négyes metró építésénél is építenek földalatti óvóhelyeket?
Igen.
"Lehet, hogy elmúltak azok az idők, mikor veszély állt fent"
Tudsz nekünk is adni a rózsaszínű vattacukorból?
Tekintve, hogy a mai fegyverekkel szemben már nem nyújtana védelmet, a 4-es metrónak már nincsen kifejezetten óvóhelyi szerepe. Valójában a 2-es és 3-as metrónak is egyre kevésbé van jelentősége, nem véletlenül szabadul a BKV is ezektől a feladatoktól.
És azt is be kell látni, hogy az atomtámadás elleni védelemre tervezés a 2-3 metróknál is elég idealista elképzelés volt. Szerencsére élőben nem kellett soha kipróbálni...
Második válaszoló!
Miért érzel kényszert arra, hogy gyökér megjegyzéseket tegyél, és ehhez, még képi illusztrációt is csatolj?
Én konkrétan a hidegháborúra gondoltam, hogy elmúlt, mikor a két szuperhatalom, a Szovjetunió, és Amerika farokméregetést végzett, és ennek címén bármikor kirobbanhatott volna egy atomháború.
Lehet szidni az Orbánt, hogy itt milyen szar meg minden, de azt nem lehet felhozni, hogy bármely ország támadással,vagy háborúval fenyegetne minket.
De ha tudsz valamit, amit én nem, akkor ne légy szégyenlős, és oszd meg velünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!