Szokott venni bárki is éves Budapest-bérletet?
Régebben volt nekem is, de akkor kevesebbe került. Akkor is nagy kockázat volt elveszteni. Bár névre szólóan adták ki, pótolni úgy tudom nem lehetett.
A sorba állásról: Diákok sokat nem tudnak tenni, de mások el tudják kerülni, amióta nem a hónap elején kell megvenni. Én hosszú évek óta nem álltam sorban.
Lófäszt kerül ugyanannyiba. Év elején lehet venni kedvezményes éves bérletet, kb. 11 db 30 napos bérlet áráért. Van egyszelvényes és 12 szelvényes változat is, utóbbinál elvileg csak egy hónapot vesztesz, ha elhagyod, bár biztos el lehet keverni az egész tömböt is, ha ügyes vagy :)
Én pl. cafeteriában kapom a cégtől, bár jövőre ugyebár olcsóbb lesz magánszemélyként megvenni.
Ami a diákokat illeti, van ám szemeszterbérlet is a világon, nekik sem kell havonta sorbanállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!