Budapest, V. kerület Deák tér közelében lehet valahol ingyen parkolni?
Szupermarket vagy bármi egyéb ahol nem kell fizetni a parkolásért, esetleg pláza/bevásárlóközpont ahol fedett/őrzött a parkoló de lehet fizetős?
nem vagyok ismerős a környéken, de arra lesz dolgom.
köszönöm a segítséget!
értem, köszönöm (miért is lehetne :P )
és valami pláza vagy őrzött parkoló a Deák tér közelében vagy a Bajcsi-Zs. úton?
Nem jártam még arra, neten meg nem találok semmit
Rakd le a metró végállomásánál egy P+R-be, és a metróval rögtön benn tudsz teremni a Deák téren :)
Olcsóbb, egyszerűbb, gyorsabb :)
Nemhogy ingyen nem fogsz tudni parkolni, de jó eséllyel még fizetős helyet is nehéz lesz találnod közterületen egyes időszakokban. Használhatod a Bazilika mélygarázst, bár nem olcsó.
Én a helyedben letenném a kocsit egy P+R-ben (tudom, nincs mindenhol) és metróval közelíteném meg a Deákot.
Itt egy térkép ezen találhatóak a P+R parkolók, a nagy részüktől közvetlen metróval eléred a Deák teret, ergo még gyorsabb is, mintha autóval mennél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!