Megbüntett a BKV, de lejárt személyit adtam oda. Befizessem?
3 hete megbüntetett a BKV. Lejárt a diákom,így nem tudtam igazolni a bérletemet (az új nem érkezett meg),a személyim is.
Aznap délután visszamentem a Tanulmányi Osztályra az ideiglenes diákért, de már zárva volt. T.O nyitvatartása: hétfő, szerda, péntek. Szerda pont október 23, így munkaszüneti nap -> csak péntek lett volna jó, de addigra már túlmentem a 2 munkanapi határidőn belül, így 16k.
Csütörtökön (még a határidőn belül) voltam bent az Akácfa utcában, nem fogadták el a lapot amin az áll, egyetem pecsétje és az aktív hallgatói státusz szerepel.
Lejárt személyit írtak fel, számon tudják rajtam kérni?
Nyilván számon tudják rajtad kérni, hiszen a papírra, amire felírták az adataidat ugyanazt írták volna, mintha érvényes lenne.
Nem tudsz mit csinálni, esetleg, ha nem írtad alá, akkor még tudsz kötözködni.
Legközelebb ha ennyire komolyan veszi magát az ellenőr ne mutasd meg neki ha van rá mód.
Ilyenkor egyébként kérni kellett volna ideiglenes igazolást. Én is ezzel utaztam tavaly.
Az előző évi diák pedig okt. 31-ig még érvényes, ha nem kellett leadni (én augusztusban leadtam, adtak helyette igazolást okt. 31-ig).
Szerintem már veszett ügy, ha aláírtad, be kell fizetned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!