A bliccelők nagyrésze miért üti meg és szidalmazza a buszsofőröket?
Figyelt kérdés
2013. nov. 4. 21:20
1/5 anonim 

válasza:

Nagyrésze??? akkor egy kör után már kék-zöldek lennének a szerencsétlen sofőrök...
2/5 anonim 

válasza:

sajnos mert fekete majmoknál az alapvető viselkedési normák ismerete és alkalmazása általuk nem ismert.ilyen h meg kell venni azt a kúúrva jegyet,és ha kiderül h mégse vásárolt,akkor állat módjára intézik a dolgokat.
3/5 anonim 

válasza:

A "nagy része" erős túlzás. Aki megteszi, az valószínűleg nincs tisztában tette súlyával (= börtön) és a lebukás nagy esélyével, ezért célszerű lenne a közlekedési társaságoknak összeállni és kampányban terjeszteni ezt az információt.
4/5 anonim 

válasza:

tényleg túlzás, de a válasz az a gyávaság, mint olyan általános magyar népi jelenség. ha valakit zavar, mértnem mennek reklamálni mondjuk az illetékes minisztériumhoz, hogy azokat a politikusokat verjék meg, akik úgy találnak ki dolgokat, hogy őket nem is érinti. nyilván nem megoldás az erőszak, de ha már ennyire verekedni, meg szidkozódni akarunk, akkor nem azt kellene, aki csak a munkáját végzi, mert ő nem tehet róla. ugyanez a baj az elsőajtózással, fel van mindenki háborodva, és a sofőrt anyázzák...én meg érdekes tudok úgy utazni, hogy a bérletem a zsebben van, de mind1.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat és bocs, hogy túloztam!
2013. nov. 5. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!