Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A pólusba hogy lehet normálisa...

A pólusba hogy lehet normálisan eljutni?

Figyelt kérdés
Van olyan busz, ami a 7-esnél közelebb visz hozzá? Van a 224 de az szökőévente jár, meg van a másik irányból a 196, de komolyan kerüljem meg a temetőt?? És még így is pont annyira van messze mint a 7-es vége. Szóval én nem tudok 1 normális járatot se, Ti hogy mentek oda?

2013. okt. 28. 18:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én leginkább autóval szoktam, ha nagyon oda kell mennem, persze ha a Pólus centerre gondolsz!

Gondolom valahonnan a Bosnyák tér környékéről biztos jár valami ingyenes TESCO busz!

2013. okt. 28. 19:01
 2/11 anonim ***** válasza:

Nem nyert!

:)

Újpalota, Szentmihályi út - Erdőkerülő u. 28. - Zsókavár u. - Fő tér - Vásárcsarnok - Sárfű u. - Bánkút u. - Rákospalotai köztemető - Fazekas sor - Beller Imre u. - Hubay Jenő tér - Árpád Kórház - Árpád Üzletház - Újpest-Központ - Újpest-Városkapu - Károlyi István u. - Zsilip u. - Megyeri út - Tungsram - Újpest, Fóti út

[link]

[link]

Újpalota, Szentmihályi út - Erdőkerülő u. 28. - Zsókavár u. - Fő tér - Vásárcsarnok - Sárfű u. - Bánkút u. - Rákospalotai köztemető - Fazekas sor - Beller Imre u. - Hubay Jenő tér - Árpád Kórház - Árpád üzletház - Újpest-Központ - Újpest-Városkapu(Temesvári u.)

[link]

[link]

Újpalota, Nyírpalota út - Vásárcsarnok - Fő tér - Madách u. - Apolló u. - Molnár Viktor u. - Cinkotai u. - Miskolci u. - Rákospatak u. - Bosnyák tér - Róna u. - Amerikai út - Zugló vasútállomás - Stefánia út - Cházár András u. - Dózsa György út - Keleti pu. - Huszár u. - Blaha Lujza tér - Uránia - Astoria - Ferenciek tere - Rudas gyógyfürdő - Szent Gellért tér - Móricz Zsigmond körtér - Kosztolányi Dezső tér - Tétényi út - Kelenföld, városközpont - Puskás Tivadar u. - Bornemissza tér

[link]

[link]

Újpalota, Nyírpalota út - Vásárcsarnok - Fő tér - Molnár Viktor u. - Bosnyák tér - Zugló vasútállomás - Keleti pu. - Blaha Lujza tér - Ferenciek tere - Móricz Zsigmond körtér - Kosztolányi Dezső tér - Szent Imre Kórház - Kelenföld, városközpont - Bártfai u. - Kelenföldi pu.

[link]

[link]

Rákospalota, Széchenyi tér - Régi Fóti út - Szentmihályi út - Bezerédj Pál u. - Aulich Lajos u. - Rákospalotai köztemető - Szerencs u. - Wesselényi u. - Kolozsvár u. - Sztárai Mihály tér - Thököly út - Késmárk u. - Fázis u. - Késmárk u. 9. - Késmárk u. 11. - Rigó u. - Pálya u. - Baross u. - Csömöri út - Fischer István u. - Fogarasi út - Tihamér u. - Füredi u. - Örs vezér tere

[link]

[link]

Rákoskeresztúr, városközpont - Szent Kereszt tér - Bakancsos u. - Liget sor - Gyöngytyúk u. - Vidor u. - Cinkotai autóbuszgarázs - Erdei bekötőút - Nagytarcsai út - Vidám vásár u.(Georgina u.) - Cinke u. - Anilin u. - Farkashalom u. - Papír u. - Bökényföldi út - Diósy Lajos u. - Pilóta u. - Jókai Mór u. - Hunyadvár u. - Jókai Mór u.(Rendőrség) - Mátyásföld, repülőtér - Gida u. - Margit u. - Sasvár u. - Mátyásföldi tér - Ida u. - Szénás u. - Szilas-patak - Timur u. - Péterke u. - Csömöri út - Mátyás király u. - György u. - Baross u. - Gusztáv u. - Rákospalotai határút - Szentmihályi út - Erdőkerülő u. - Erdőkerülő u. 28. - Zsókavár u. - Fő tér - Vásárcsarnok - Újpalota, Nyírpalota út

[link]

[link]

2013. okt. 28. 19:03
 3/11 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy oda nincs külön Tesco busz:( Amit láthattál az a Városkapu tescoba megy.
2013. okt. 28. 19:07
 4/11 anonim ***** válasza:

[link]

én is kocsival szoktam menni ,de tudom hogy van a 224es busz ami a pólushoz bemegy és a media marktnál tesz le

2013. okt. 28. 19:08
 5/11 A kérdező kommentje:

Nah, mire írtam...:))

Igen ezeket tudom, csak ha szoktál oda autóval járni, gondolom láttad milyen baromi messze vannak a megállók:S Azért kérdeztem hogy vajon melyik áll meg közelebb. Dehát akkor ezek közül válogatok:)

2013. okt. 28. 19:09
 6/11 A kérdező kommentje:

Eh... :D Akkor nézd meg a pdf-et is:D

[link]

Óránként megy 1 darab busz, hát ezért nem tudom h érdemes-e fenntartani egy járatot... Kb semmi értelme. Jó tudom, nekem semmi se jó:D

2013. okt. 28. 19:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
500 méter a 7-es végállomásától, vagy menj 130-as busszal.
2013. okt. 28. 19:56
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Neked a 130-as lehet egy jó kompromisszum, a Sárfű utcai megállójánál tényleg csak a 224-es Pólus Center megállója van közelebb a Pólushoz. Viszont a 130-as körforgalomban közlekedik, ez adott esetben hátrány lehet, ha Újpest felé mennél.
2013. okt. 28. 20:14
 9/11 anonim ***** válasza:
55%
Nem tudsz elsétálni a Rákospalotai köztemető megállótól a Pólus centerig? Atyaég... basszus tényleg 6-7 perc séta. HOVA SÜLLYEDÜNK EMBEREK???
2013. nov. 5. 00:08
 10/11 10 deka farhát ***** válasza:
100%
Ha ennyire vérzik a lábad 5-10 perc sétától, akkor menj kocsival.
2013. nov. 12. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!