Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Bliccelés pécsen? Többi lent.

Bliccelés pécsen? Többi lent.

Figyelt kérdés

Dolgozó ember vagyok, 12 órás munkám van.

A munkahelyem 6 km-re van, ami oda-vissza már 12.

Busszal kell járnom ez tény. Még nem rég kezdtem el dolgozni, és csak pár napra kaptam fizetést ebben a hónapban 10.-én. Volt egy 30 napos bérletem, ami lejárt, és nincs pénzem újra. Nem is ad fizetési előleget a munkáltatóm, és messze van még a fizetés. Hogyan oldjam meg hogy kevés kevesebb jeggyel menjek? Kb 4-5 darabra van pénzem.

2013. okt. 24. 11:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Menj gyalog vagy bicajjal. Esetleg stoppal.

Miért rögtön a lopás az első megoldási javaslat?

Esetleg fordítsd meg: a hátralévő napokban lopd a kaját a boltból, lopd a tejet kenyeret és lesz pénzed jegyre...

2013. okt. 24. 13:03
 2/19 anonim ***** válasza:

Szar helyzet, én kölcsönkérnék valamelyik barátomtól, rokonomtól. Ha ez nem játszik, még mindig van megoldás:

1. Összebeszélsz egy autóval járó kollégával, hogy vigyen el.

2. Biciklizel.

3. Egy darabon busszal utazol, a többit lesétálod.

4. Stoppolsz.

A bliccelés szar, mert sokat veszíthetsz vele, ha rajtakapnak. Továbbá lopni ocsmány dolog, annyira nem lehet egy tisztességes ember csóró, hogy lopjon, szerintem.

2013. okt. 24. 13:14
 3/19 anonim ***** válasza:
Ha van kerékpárod, menj azzal, ha nincs, akkor gyalogolj, tempósabban utóbbi 1 óra oda, és 1 óra vissza.
2013. okt. 24. 13:40
 4/19 anonim ***** válasza:
5%

Szerintem meg bliccelj. Amennyit az ilyen társaságok ellopnak, a tied még aprópénz SEM lenne. Az ellenőr úgyse hatósági személy, lónak a fa szát se tud csinálni. Max akkor leszállsz ha betalál azt kész. A lényeg h légy erélyes.

Vagy a sofőr ellenőrzi ezeket felszálláskor? Az már neccesebb.

2013. okt. 24. 14:21
 5/19 anonim ***** válasza:

Sofőr ellenőriz. Ráadásul lehet fa.szakodni velük, egy ilyen hozzád hasonló szájkaratés suttyóval csinálták meg egyszer Győrben: Nem fizetett, nem adott igazolványt, fröcsögött a szájából az, hogy ki nem hatósági személy. Aztán az ellenőrök előkapták a "Like a boss" kártyát, szóltak a sofőrnek, hogy a következő utcánál jobbra, majd balra, és leparkoltunk a rendőrség előtt. Egy ellenőr bement, hogy kéne egy ki segítség.

Miután kicsit vizes lett a gatyója az addig menőcsávót játszó fas.ztarisznyának, 2 járőr jött érte. Aztán a kis gyökér még próbálkozott azzal, hogy megverték az ellenőrök, de akkor már vagy 5-en mentnk oda, hogy tanuskodunk, hogy semmi ilynne nem történt.

De azért szarakodjatok csak nyugodtan, csak nehogy szarul járjatok :)

2013. okt. 24. 15:10
 6/19 anonim ***** válasza:

4:

Ez nem Budapest, itt első ajtón szállnak fel az emberek, csak legforgalmasabb járatokon fordul elő csúcsidőben, hogy hátul is. Nyilván egy jegyet vagy egy fecnit lyukasztgathat hetekig úgy, hogy a sofőr ne vegye észre, de mivel mindig ugyanarra jár, ezért ha egyszer-kétszer jönnek az ellenőrök, és szívózik velük, meg lelécel, akkor legközelebb már rendőrrel érkeznek.

2013. okt. 24. 16:16
 7/19 anonim ***** válasza:

6 kilométert gyalogolni munka előtt meg után kínszenvedés lenne, szóval a gyaloglás kilőve. (És különben is kétlem, hogy 1 óra alatt ez lesétálható, jó esetben másfél környéke az.) Én is a biciklire szavazok vagy a kölcsönre.

Remélem, sikerül megoldanod a problémát!

(Az azért durva, hogy a válaszolók közül többen még így is olyan szinten támadnak le, mintha kivagyiságból vagy fukarságból nem vennél jegyet.)

2013. okt. 24. 20:51
 8/19 anonim ***** válasza:

"És különben is kétlem, hogy 1 óra alatt ez lesétálható, jó esetben másfél környéke az."

A kényelmes séta 4 km/ó sebesség embernél. Tempósabb gyaloglással a 6 km simán meg van 1 ó alatt.

2013. okt. 24. 22:44
 9/19 anonim ***** válasza:
Így van, ezért mondom, hogy másfél óra. 1 óra alatt 4 km, a maradék 2 meg logikusan plusz fél óra. Az a fajta tempósabb séta, amivel ezt a menetidőt fél órával csökkenteni lehetne, az már-már kocogás. Poénból, unalomból, kíváncsiságból vagy "sportolásból" meg lehet tenni ezt a távot egyszer oda-vissza, de nem munka előtt meg után, hajnali 4 óra környékén meg valamikor az éjszaka közepén.
2013. okt. 24. 23:12
 10/19 anonim ***** válasza:

#5/9

Szép mese, de ilyen nincs egy bliccelő miatt. Nincs minden utca után jobbra, majd balra egy rendőrőrs. Mi van a többi X utassal, őket is elviszik akaratukon kívül egy kis kitérőre, majd megváratják velük az intézkedést? Mi van a menetidővel, szerinted bevállalják egy bliccelő miatt, hogy egy járat kimaradjon? A sofőrt a legtöbb volán akkor is meghurcolja, ha egy utcával hamarabb kanyarodik le, hogy időt/távolságot spóroljon.

2013. okt. 26. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!