Kikell fizetnem így is?
Nekem is hasonló zűr volt, de én felülkerekedtem az ellenőrön, hülye buzája :D
Szóval én szeptembertől új iskolában vagyok, diák még nincs kész, de van ideiglenes (ez 60 napra szól). Kiállítás dátuma augusztus 31. Az iskola nem hívott, hogy van már diák se semmi, az ideiglenes lejárt. Természetesen már nem bírt magával, mondtam neki, hogy nem az én hibám, meg, hogy hagyjon már úgyse fizetem be.
A vége az lett, hogy odaadta a csekket, evvel szépen be az irodájukra, kivertem a patáriát, hogy ezt azért mégse, és lám törölték a büntit, csak annyit kértek, hogy hosszabbítassam meg
Ezt másnap meg is tettem!
A diákbérlet egészen véletlenül nem csak diákigazolvánnyal együtt érvényes, úgy, hogy a bérleten rajta van a diákigazolvány száma?
Vagy ez csak "vidéken" van így?
De elvileg úgy van.
De elég szemetek a BKV-sok mert a barátomat azért büntették meg ma a BKV-n mert nem tudta még kilyukasztani a jegyét mert ahogy felszállt a buszra egyből el is kérték tőle.Ezért most fizetheti a pótdíjat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!