Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Kikell fizetnem így is?

Kikell fizetnem így is?

Figyelt kérdés
Megbűntettek ma a buszon mert nem volt érvényes diákigazolványom,mert az iskola nem adta még oda,ideiglesért nem akartam még pluszba fizetni ezért azt nem vette,24ezer forintra bűntettet meg mert nem mondta h alá kell írni ezéret elindultam és utánamkiabált h ez 24ezer fortin visszamentem h aláírjam de nem engedte... (természetesen nő volt...) a diákomon a régi lakáscím van megadva,ahol apámék laknak,így is kikell fizetnem,h nem oda vagyok bejelentve? egyébknét elengedett egy csomó embert,de természetesen annak akinek van bérlete azt szivatja meg...mit csináljak?? tiszta ideg vagyoik:(
2009. nov. 12. 14:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

"ideiglesért nem akartam még pluszba fizetni"

hát majd most fizetsz érte.

ez van.

2009. nov. 12. 14:09
 2/16 anonim ***** válasza:

ha nem írtad alá akkor olyan mintha ott se lettél volna.

az meg mi, hogy még nem kaptál diákot? november van.

2009. nov. 12. 14:09
 3/16 A kérdező kommentje:
Csak azt gondoltam gyorsabban megcsinálják a diákigazolványt...
2009. nov. 12. 14:10
 4/16 A kérdező kommentje:
Csak októberben adtam be az igénylőlapot:(
2009. nov. 12. 14:12
 5/16 anonim ***** válasza:
Ha nem írtál alá semmit, be ne fizesd! A bérletet viszont ne dobd ki, tedd el jól, legyen bizonyíték, hogy volt bérleted.
2009. nov. 12. 14:17
 6/16 A kérdező kommentje:
Rendben akkor ha kiküldik akkor bemenjek az akácfa utcába és mutassam be h volt bérletem? viszek hozzá isgolalátogatásit is,az úgy jó?
2009. nov. 12. 14:24
 7/16 anonim ***** válasza:

Ugyanebben a helyzetben vagyok, de iskolalátogatásit nem fogadnak el elvileg. Persze ki tudja, lehet ott jófej ügyintéző. Mikor érkezik meg a diákod? Az megoldás lehet, hogy utána, azzal mész be az Akácfa utcába, ha problémáznak a dátumon, akkor meg azt mondod, hogy amikor megbüntettek, akkor még az ideiglenes volt nálad, de az ellenőrnek vmi miatt nem tetszett.

(persze ez se szép megoldás, de ez van. A bkv is nem tudom, miért csinálja ezt, h ha van diákod, utazhatsz, akkor is, ha nyilvánvalóan nem vagy diák, ha nincs, akkor is büntet, ha nyilvánvalóan az vagy. Most kezdted a gimit, ugye?)

2009. nov. 12. 15:27
 8/16 anonim ***** válasza:
Ha a Szabályzat szerint a diákbérlet csak diákigazolvánnyal érvényes, akkor nem fognak eltekinteni ettől. Váltsd ki az ideiglenes diákodat, és azzal menj bérletet bemutatni.
2009. nov. 12. 15:28
 9/16 anonim válasza:
nem véletlen a 244-esen büntettek meg? pont mellettem büntettek meg egy csajszit, akivel teljesen ugyanez történt.
2009. nov. 12. 15:31
 10/16 A kérdező kommentje:
18 vagyok szóval már nem tanköteles:( nem a 244es történt:D
2009. nov. 12. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!