Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért nem szűntetik meg végre...

Miért nem szűntetik meg végre a tömegnyomort a buszokon?

Figyelt kérdés
Helyközi busszal szoktam utazni, napi 40-40 percet kb. Annyira tele szoktak lenni a buszok, hogy hihetetlen nincs egy szabad ülőhely, a lépcső tele van emberekkel szinte le se lehet szállni, mindig állnom kell a buszon de a táskát nem tudom lerakni mert nincs hely, szószerint egymáshoz simulnak az emberek. Miért nem lehet azt csinálni, hogy addig amíg el nem fogy az ülőhely és pár állóhely utána megmondani a felszállóknak, hogy elnézést tele van a busz?

2013. okt. 21. 15:45
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Veszprém megye. A vasút nálam nem jó opció mert nem megy abban az időben a vonat.
2013. okt. 22. 18:14
 12/12 anonim válasza:

Tök jól behozza a szolgáltatás árát, miért tennék, amíg kivitelezhető?

Amúgy szenvedek tőle én is, bár nem csak a kényelmetlenségek miatt.

Hajdú-Biharban (most nem írom konkrétabban) is fél óránként járnak a buszok a városba, és ott sem mondja a sofőr soha, hogy bocs, nincs hely, de hát látjuk azt magunktól is.

Nem egyszer előfordult már, hogy a munkahelyemre másfél órás késéssel értem be, mert a járatok sorra úgy érkeztek, hogy az egymáshoz préselődött emberek ajtónyitáskor már kilógtak a buszról. Ilyenkor szerintem illene már egy különjáratot beilleszteni. Viszont úgysem törődnek vele, meg igazából hál' istennek épp most költözök el onnan, egy normálisabb tömegközlekedésű helyre.

Ott érdekes módon szokott lenni ülőhely is, nemhogy álló, pedig csak óránként jön busz, és nem kisebb tömegmozgások vannak (ok: egyrészt nem a hülye új miniatűr credos buszok vannak ott, másrészt nem 4-5 településre küldenek egy ilyen minibuszt, mint Hajdú-Biharban...).

2013. okt. 23. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!