Miért nem szűntetik meg végre a tömegnyomort a buszokon?
Tök jól behozza a szolgáltatás árát, miért tennék, amíg kivitelezhető?
Amúgy szenvedek tőle én is, bár nem csak a kényelmetlenségek miatt.
Hajdú-Biharban (most nem írom konkrétabban) is fél óránként járnak a buszok a városba, és ott sem mondja a sofőr soha, hogy bocs, nincs hely, de hát látjuk azt magunktól is.
Nem egyszer előfordult már, hogy a munkahelyemre másfél órás késéssel értem be, mert a járatok sorra úgy érkeztek, hogy az egymáshoz préselődött emberek ajtónyitáskor már kilógtak a buszról. Ilyenkor szerintem illene már egy különjáratot beilleszteni. Viszont úgysem törődnek vele, meg igazából hál' istennek épp most költözök el onnan, egy normálisabb tömegközlekedésű helyre.
Ott érdekes módon szokott lenni ülőhely is, nemhogy álló, pedig csak óránként jön busz, és nem kisebb tömegmozgások vannak (ok: egyrészt nem a hülye új miniatűr credos buszok vannak ott, másrészt nem 4-5 településre küldenek egy ilyen minibuszt, mint Hajdú-Biharban...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!