Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Fölszállhatok Interpicire...

Fölszállhatok Interpicire kerékpárral?

Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy bármilyen vonaton lehet vinni kerékpárt (kerékpárjegy váltása után) az utolsó és első másodosztályú kocsiban, ahol azt nem tiltja piktogram. Egy összvissz két kocsiból álló Interpicire is fölvihetem? Mert ott tárolásra nem nagyon van hely, csak úgy tudom, ha magammal viszem az utastérbe. Ráadásul közel két óra lenne az út és elég sok helyet is foglal a bringám.
2013. okt. 13. 20:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Felviheted, mert ezek személyvonatként mennek. IP már nincs.
2013. okt. 13. 20:42
 2/3 anonim ***** válasza:
InterPici már hosszú évek óta nincs. Az ilyen festésű kocsik személyvonatként közlekednek. A vonat leghátsó peronján szállíthatod a bringádat. Az elsőn azért nem, mert ott blokkolná a vezetőállás ajtaját, ami ugyebár menekülési útvonal is.
2013. okt. 13. 21:15
 3/3 A kérdező kommentje:

thx:)

csak azért írtam IP-t, hogy egyértelmű legyen a típus, tudom hogy személyvonatok már

2013. okt. 13. 21:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!