Ha lejárt bérlettel utazok, de épp bérletet venni megyek, és 1 megállóra a bérletpénztár előtt kap el az ellenőr, és megmondom neki, hogy épp bérletet venni megyek, és nem hiszi el, akkor elkísér a bérletpénztárig, vagy megbüntet?
Figyelt kérdés
Ma ezt álmodtam, és álmomban elkísért, de olyan rossz volt, hogy azt feltételezte, hogy hazudok, pedig tényleg bérletet venni mentem. A valóságban meg egyszer 1 megállóval előbb le kellett szálljak, mert láttam, hogy vannak ellenőrök a combinon, pedig tényleg bérletet venni mentem, ahogy utána vettem is.2013. okt. 3. 13:01
11/16 anonim válasza:
Miért nem lehet egy két nappal előbb megvenni azt a nyavalyás bérletet?
12/16 A kérdező kommentje:
Mert teszem azt elfelejtettem, és aznap veszem észre. Magadtól miért nem lehet rájönni erre?
2013. okt. 4. 14:39
13/16 anonim válasza:
NEM fogadják el azt a bérletet amit azon a napon veszel, amikorra a bűntetés szól.
De aki gondolkodik, az rájön mi a legjobb megoldás erre! ;)
14/16 anonim válasza:
Másrészt nekem már 10 évvel ezelőtt sem fogadták el ezt a "trükköt" hogy aznapi bérlettel kiváltható a bűntetés. Lehet van egy két szerencsés marha akinél ezt elfogadták, de erre alapozni nem a legszerencsésebb. Inkább ismerősöktől el kell kérni egy érvényes bérletet amin nincs szám, beírod oda a sajátod azt csá. Az a tuti!
15/16 anonim válasza:
Vigyázni kell az ellenőrökkel, mert nagyon megvadulnak, ha meglátnak egy bliccelőt. Sok hasonló eset van, akiket megtámadtak az ellenőrök!
16/16 anonim válasza:
utólag max diákot lehet. 2000 forintért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!