Elfogják fogadni a bérletem?
Figyelt kérdés
Megbüntettek délután a villamoson, rá fél órára hazaértem és vettem felnőtt-havi bérletet, a MAI naptól, tehát a mai dátum van rajta. Kérdésem a következő, én azt mondtam az ellenőrnek zavaromban, hogy van otthon érvényes bérletem ami kb. 2 hetes, számít ez valamit? A csekken van időpont a bérlet így nem tudom mikortól érvényes, tudni fogják, hogy a mai napon vettem a büntetés után, vagy el fogják fogadni? Illetve számít az valamit amit az ellenőrnek mondtam? Esetleg csak akkor lenne probléma ha ma büntettek volna meg és holnaptól lenne bérletem?2013. szept. 9. 15:40
2/3 anonim válasza:
A vásárlás időpontját rögzítik, így nem fogják elfogadni a bérletedet. Ha gerinctelen vagy, V*terán elcseréled egy régebbire, de ha tisztességes vagy, kifizeted a büntit.
3/3 anonim válasza:
A bérlet hátoldalán milyen pecsét van?Ha aznapi nem biztos hogy elfogadják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!