Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Érvényes így a bérletem?

Érvényes így a bérletem?

Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy felvettek egyetemre, bejárós vagyok és bérlettel szeretnék utazni mivel jóval olcsóbb. Egyenlőre még az új diákigazolványom nincs meg, csak a középsulis, ideigleneset csütörtöktől tudok igényelni. Viszont pénztárnál azt mondták, hogy ha felmutatom a felvételi értesítőm a bérlet mellé azt is elfogadják. Valóban így van?? Vagy inkább várjam meg azt a 3 napot és addig vegyem meg minden nap a jegyet? Nem akarok büntetést fizetni :)

2013. szept. 2. 15:48
 1/2 A kérdező kommentje:
30 napos MÁV bérletről lenne szó egyébként
2013. szept. 2. 15:48
 2/2 anonim válasza:
ha a pénztárban azt mondták, akkor csináld úgy. nyilván azon van rajta a suli székhelye is (mivel a lakhelyedtől odáig válthatsz tanulóbérletet), így azzal tudod igazolni, hogy oda jársz. mondanám, hogy kérj iskolalátogatásit, de azt ilyenkor még nem szoktak adni to-n.
2013. szept. 2. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!