Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Csak én járok rosszkor rossz...

Csak én járok rosszkor rossz felé, vagy tényleg terjed a bkv járművein is a táskák szatyrok ültetése?

Figyelt kérdés
Vonaton gyakori, hogy fele utasszám mellett sincs elég ülőhely, mert a kedves utasok maguk mellé teszik a szatyrokat, táskákat. De mintha ez a buszokon, trolikon is terjedne.
2013. szept. 4. 22:31
1 2
 11/15 Dörmögő ***** válasza:
76%

23:38

Igen. Levegőn át terjed. Kérdésed csak hőbörgésnek állja meg a helyét. Meg a szánalmas lepontozgatásod is. Írták hogy ha le akarsz ülni akkor kérd meg hogy vegye el a táskáját, és problémáid meg is vannak oldva.

2013. szept. 5. 09:56
 12/15 Dörmögő ***** válasza:
46%

09:55

Látom nagyon egyre gondoltunk.☺

2013. szept. 5. 09:57
 13/15 Dörmögő ***** válasza:
64%
Ja, és kérdező ha én is kapok egy piros kezet akkor én meg lerajzollak és utána szétszaggatlak.☺ (ha már ennyire kicsinyesek vagyunk). Hátha attól nekem is megnyugszik a kis lelkem mint neked a piros kezek nyomogatásától.
2013. szept. 5. 09:59
 14/15 anonim ***** válasza:
47%
"Nem kioktatást és beszólást kértem, így mindenki kapott egy piros kezet. " Óóóhaa....már értem miért nem tudtam aludni ma....
2013. szept. 5. 12:21
 15/15 anonim ***** válasza:
eddig szerintem értelmes válaszokat kaptál...szerintem meg nem új dolog. én is ha távolsági buszon, ha helyin, ha metrón utazom, mindig mellettem van a táskám, ahogy a többiek is írták, ha valaki igényli a helyet akár szóban akár látom, hogy kezd fogyni a hely, akkor az ölembe veszem a táskát, vagy földre teszem.
2013. szept. 5. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!