Rossz diákigazolványszám a bérleten, hogy javítsam?
De hogy van rajta más igazolványszáma? Az igazolvány nem átruházható... Ha nem tudod bemutatni hogy a régi szám is a tiéd (mondjuk igazolvány csere miatt) akkor nem cserélik ki kezelésivel sem.
Lehet, hogy csak az utcán találtad pl. ...
Hypo-s vattapamaccsal óvatosan "tunkolgasd" meg a tintát, másnapra eltűnik. Szárítsd meg és írd be a jó számot.
De nem én mondtam!
Harkonnen: ügyes!:)
A klór elszínteleníti a tintát, és nem kell kapargatni a szelvényt, ergo nem lesz olyan feltűnő:)
"A klór elszínteleníti a tintát"
Igen és az alatta lévő narancs UV biztonsági réteget is.
A BKV sem most jött le a falvédőről...
Amúgy annyira nem tuti a módszer, kipróbáltam:D
Volt nálam használt jegy.
Ha elég tömény a hypo-s oldat ahhoz, hogy a tintát is megegye, akkor az valóban kifehéríti magát a papírt is. Szóval a zöld háttér is el fog tűnni, ami messziről is elég feltűnő. Ráadásul golyóstollnál kevésbé hatékony, a nyomtatott vagy pecsételt tintát tünteti csak el normálisan. De ismétlem azt is csak minden más színnel együtt. Szóval inkább szánd rá azt a pár száz forintot egy új normális bérletre (mármint a kezelési költségre), mint hogy ilyen hülyeségen lebukj. Mert az egy dolog, hogy én mondjuk megpróbálkozom egy jegyről eltüntetni a nyomtatást egy olyan városban, ahol keveset járok. De neked egy hónapig kellene "félned", hogy vajon ki veszi észre.
A golyóstollat a tűző napfény is eltünteti egy-két nap alatt!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!