Szerintetek is felesleges a Flirtek közbenső kocsijaira két dupla ajtó?
Figyelt kérdés
Sok helyet spórolhatnának meg vele, annyival több lenne az ülőhely.2013. szept. 4. 22:23
1/4 anonim válasza:
Én szerintem nem felesleges. Az ülőhely pedig általában azért, kevés, mert az utasok fele külön helyett foglal el a szatyorjának. Gyakran tapasztalom, hogy fele utassal mennek, mégis állni kell sokaknak a pihenő táskák, szatyrok miatt.
2/4 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a táskás témát, odamész és leveteted a táskát. Azért van állni kényszerülő utas, mert az indokoltnál kisebb kapacitással közlekedik sok vonat. Ráadásul ezt nehéz is jól belőni, hiszen a motorvonatokat nem lehet olyan kis egységekre bontani, mint a mozdonyos vonatokat.
3/4 A kérdező kommentje:
Egyébként elkészültek az új kocsiszekrények és eszembe jutott, hogy felteszek erről 1 kérdést.
Szerencsére az újak már kékek lesznek.
Ezek a pirosak olyanok, mintha a DB-hez vagy az ÖBB-hez tartoznának.
2013. szept. 4. 22:49
4/4 anonim válasza:
Mivel ezeket személyvonaton használják, ezért szerintem van értelme a dupla ajtónak, így gyorsabb az utascsere
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!