S. O. S MÁV bérlet? (Bővebben lent! )
Sziasztok!
Középiskolába most végeztem és hétfőtől, egy távolabb lévő iskolába fogok járni ezért vonatoznom kell. Meg veszem a bérletet amire rá kell írni a diákigazolvány számomat, nekem még nincs új diákigazolványom, nem is tudom mikor kapok majd újat. A bérletre ne is írjak rá semmit mert lehet, hogy egy hét múlva meg is kapom a diákigazolványomat, vagy írjam rá a réginek a számát és egy hónapig használjam úgy?
Megy mindenkinek a zöld kéz! :)

1. A bérletre ha a diákigazolvány tartalmazza az OM azonosítót kell ráírni (ez nem változik), de elfogadható a diákigazolvány szánma is.
2. Diákbérlet csak a lakóhely és az iskola települése között váltható, amit a diákigfazolványról ellenőriznek. Ha ez a régi igazolványhoz képest áltozik, akkor a lakóhely vagy iskolahely bármely személypénztárban csináltatni kell egy igazolást hozzá, kb. 5 perces procedúra, de ha ez nincs meg, és a bérlet nem a diákigazolvánon feltüntett lakóhely és iskolahely közé szól, az pótdíjazást von maga után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!